Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Es, goda vārds, negribu, lai tas izklausās augstprātīgi (kaut gan tā noteikti izklausīsies), bet es no visas sirds uzskatu, ka t.s. "protesta balsojumi" ar mērķi "pakaitināt tos, kuri iedomājušies no sevis nez ko" ir ļoti infantili, un ka cilvēkiem, kuri sasnieguši balstiesīgo vecumu, vajadzētu būt pietiekamai atbildības sajūtai, lai neveiktu eksperimentus ar valsts nākotni - vismaz uz četriem gadiem - "ierēkšanas" un "pakaitināšanas" vārdā. Apmēram tāpat kā nevajadzētu mētāt granātas, lai pakaitinātu vai pabiedētu maitīgo kaimiņieni.
  • vai balsot ar tukšu aploksni, kas, es saprotu, ir atļauts balsojums, teorētiski neskaitās kā garantēta iespēja vienlaikus balsot, bet pret visiem paust protestu?
    • A jēga ta kāda? No tādas balss, tāpat kā no nebalsošas, visvairāk iegūst uzvarētāji, tad jau labāk nobalsot par sirdij tuvāko kaut vai ponta pēc.
    • Pirms vēlēšanām, protams, var izlasīt visvisādas interpretācijas, kāds no tā labums vai ļaunums, taču pēc vēlēšanām ne reizi neesmu dzirdējis, ka kāds tukšās aploksnes vispār pieminētu.
    • Tā ir vienkārši bezjēdzīga rīcība, jo tukšo aplokšņu skaitu, ja ļoti iespringst, pēc vēlēšanām kaut kā, protams, var izkalkulēt, bet nav ne mazākā pamata domāt, ka kāds to centīsies uzzināt un - vēl jo vairāk - izdarīt THE SECINĀJUMUS par sabiedrības dumpīgo garu. Tikpat labi var savā atejā dziedāt nepiedienīgas dziesmiņas, ievijot nepatīkamu politiķu vārdus.
Powered by Sviesta Ciba