Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Svarīgākais kāzu tērpa elements.
  • Nesmejies. Tāds draņķītis (nu labi ne tikai, bet draņķītim bija liela loma) manu laulāto gandrīz pie tēviem aizsūtīja. Nopietni. Es reāli nodomāju, ka viņš piedzīvo infarktu, un ne jau no smiekliem vai šausmām vai vēl kaut kādiem prikoliem. Visi šitie dieviešu kosmo šmosmo, par ko mēs - vēsie, resnie, sasalušie - inteliģenti ar pipariem uz mēles uzjautrināmies - tie visi ir prasta un tieša kā kartupelis patiesība.
  • Tikai nesaki neko sliktu par selfijiem ar šādiem svarīgiem elementiem ;)
  • Njā, nu pušķa mešana un pirmais valsis pie Bobja Darina dziesmas arī ir obligāti. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Garter_(stockings)
  • Tas jau pilnīgi zinātnisks traktāts, ar visiem drošības aspektiem.
    Tu vēlies būt pārliecināta, ka prievīte nav uzvilkta pārāk augstu vai zemu, tāpēc parasti labākā vieta prievītei ir nedaudz virs ceļgala. Tādā veidā tā nesamazinās asins cirkulāciju un neberzēsies gar otru kāju, līdz ar to nenoslīdēs.

  • Es taisni brīnos, kā manas, manu vecāku, vecvecāku utt. paaudzes sievietes bez šitā ir spējušas apprecēties! Domāju, ka visas laulības bez šī vajadzētu anulēt, jo nevar būt īstas bez "svarīgākā kāzu tērpa elementa"!
    • Es taisni nesen iedomājos par to, kurā brīdī par "mūžsenām kāzu tradīcijām" kļuvušas kaut kādas Holivudas filmu h**ņas? Jo es vēl skaidri atceros kāzas ar obligātajām mičošanām pusnaktī, kad neviens nemētāja ne pušķus, ne zeķturus, bet, skandējot tautasdziesmas, līgavai galvā uzmauca aubi, līgavainim - kaut kādu nāģeni, vai hūti, bet plīvuru un pogcauruma puķi kā stafeti nodeva tālāk citiem jaunuļiem. Tagad, kā noprotu, neviens vairs tā nedara...:(
Powered by Sviesta Ciba