Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Nākamsestdien jābūt brāļameitas kāzās. Manā mūžā ir bijuši vairāki kāzu periodi. Pirmais bija agrīnajos padsmit, kad precējās brālis, brālēns un citi radu jaunieši, apmēram desmit gadus vecāki par mani. Tajās mana konstantā funkcija bija "jaunā līgava", resp., skuķis, kam pēc līgavas mičošanas pārliek plīvuru.
Tad bija brīdis ap 25, kad īsā laikā cits pēc cita precējās daži tuvākie draugi jaunības trakumā. Nebija nekādu uzdevumu, bija jautri.

Nākamais cēliens - ap 35 gadiem, kad precējās nobriedušākie draugi un paziņas - kurš pirmo, kurš n-to reizi. Tās bija burvīgas, gaumīgas miniatūras cermonijas bez ākstībām un viesiem, kurās es parakstījos kā lieciniece un pēc tam izdzēru jaunā pāra uzsaukto šampanieti.

Tagad beidzot esmu nodzīvojusies līdz radu babuļa kārtai. Kleita jāpērk. Ne no tumšsarkana brokāta, ne no zila krimplēna negribas.
  • :D Brālābērnu kāzas - tas jau ir nopietni. Tante kāzās. Bet Tu atnāc leoparda raksta kleitā un sarkanās kurpēs.
  • Bikškostīms
    • Ai, nē, tos es nemāku. Kaut kādas zolīdās uzvalkbikses man liek uzreiz justies vēl vairāk babulim nekā ķirškrāsas brokāta kleita.:)
  • No zaļa zīda :)
  • embrace it!

    http://www.theplace2.ru/archive/alla_pugacheva/img/170369_pugacheva3.jpg

  • es biju vienās kāzās, kur kā iepazīšanās tika izspēlēta lapiņu ar diviem raksturlielumiem uzrakstīšana, sajaukšana, jaukta nolasīšana un īpašnieka atrašana.
    nu, piemēram, es uzrakstu - esmu no līgavas puses un man ir viskoķetākais rudais skatiens šovakar. iemetu cepurē, tur ir vēl visu viesu lapiņas. tad velk pa vienam ārā, nolasa un meklē, kurš tad tas ir.
    un tad. un tad bija viena lapiņa - esmu no līgavaiņa puses un man ir tumšsarkana brokāta kleita. un bija otra - esmu līgavaiņa radiniece un man ir tumšsarkana kleita. un trešā - esmu līgavaiņa puse un man ir spīdīga tumšsarkana kleita.

    visas trīs līgavaiņa tantes, visas trīs vienādās kleitās :D

    kopš tā laika es īpaši ievērtēju "tanšu modi", tur noteikti ir kaut kādi gosti, kā drīkst ierasties :)
Powered by Sviesta Ciba