Kurvjzieža kontemplācijas

Viss kā vienmēr

Krāšņais Kurvjziedis

Viss kā vienmēr

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Par godu pavasara atnākšanai saņēmu drosmi un krāsoju matus zilus. Ņēmu divas tūbiņas krāsas - tā, lai pietiek. Ziedu krāsu ļoti rūpīgi un pamatīgi, lai klātos vienmērīgi. Uzliku dušas cepurīti un pa virsu vēl satinu turbānā dvieli - lai siltumā kārtīgi piekožas. Noturēju krāsu matos pusotru stundu (uz tūbiņas bija rakstīts "30 minūtes", bet es parasti laiku dubultoju;šoreiz nolēmu trīskāršot, lai tiešām būtu garantija).

Pēc pusotras stundas izskaloju, izžāvēju, ieskatījos spogulī.
Visai glīts spīdums, jā. Un spožā saules gaismā, pieliecot galvu noteiktā leņķī, var manīt, ka mans dabiski brūnmelnais tonis ir kļuvis maķenīt vēsāks. Varbūt pat zilgans.

Nekas, gan jau drīz būšu dabiski nosirmojusi, un tad nu gan izvērsīšos visās varavīksnes krāsās!
  • Es arī krāsu matos turu uz pusi ilgāk. Un nekad nezinu ko sagaidīt, jo rezultāts nekad nav tāds kādam būtu jābūt. :) Visvairāk mani iepriecina friziermeistaru sejas izteiksmes, kad viņi ierauga reālo rezultātu reizēs, kad matus nekrāsoju pati.;) Tagad gan man šī atrakcija iet secen, jo nu jau kādu strēķi apmeklēju tikai vienu meistari. Vismaz savu frizieri man ir izdevies atrast!
  • nu. es pat diezgan pagaišus matus balinu pirms tam un vēl noturu divreiz ilgāk. lai paliktu kaut cik zila.
    • Tā gan. Manā gadījumā droši vien būtu vajadzīga vairākkārtēja pakāpeniska balināšana, jo, cik esmu mēģinājusi - tai skaitā, pie labiem frizieriem - ar vienu reizi var iegūt tikai netīri tumšpelēkrūsganu toni, kuram pa virsu zils kļūs par haki zaļu.:(
  • Ja grib tiru toni, tad mati pirms tam jabalina.. Lai gan spidums ir labs sakums :)
  • man liekas, vispirms jaabalina! no melna zilu nevar dabuut
    • Tik traka optimiste pat nebiju, lai cerētu, ka būs kā Malvīnei. Pieļāvu iespēju, ka būs melleņu nakšu atblāzma.:)
  • Bet nudien! Ja tā sirsnīgi izbalinātu kaut vai vienu šķipsnu un tad nopervētu zilu?
Powered by Sviesta Ciba