Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Brīdī pēc modinātāja zvana, kad mana galva atkrita atpakaļ uz spilvena, nolēmusi sagaidīt nākamo signālu pēc 10 minūtēm, daļa manu smadzeņu tūdaļ izslēdzās ciešā jo ciešā miegā. Savukārt atlikušajai - nosacīti funkcionējošajai - apziņai pēkšņi tapa viss skaidrs par dvēseles nemirstību. Kad, pilnībā atmodusies, jau vārīju kafiju un baroju kaķus, izmisīgi mēģināju restaurēt atklāsmē iepazīto shēmu, taču failu pilnībā atjaunot nevarēju, operatīvā atmiņa bija saglabājusi tikai druskas.
Varu jums vēstīt tikai to, ka individuālā pieredze - sensorā, intelektuālā un emocionālā - neatkarīgi no ķermeņa visulaik tiek bekapota. Neprasiet - kur, un kā. Tobrīd man tas bija skaidrs, tagad gan vairs nē.
  • Nu paldies Dievam! Es vienkārši turpmāk ticēšu, ka Tu to zini un ka varēsi atcerēties, kad ļoti savajadzēsies.
  • Es šo varu paskaidrot plašāk. Pirms pieciem gadiem, 72 stundu vai ilgākā post-alko delīrijā, back-ups uzpeldēja apziņā un bija apskatāms, saklausāms ultra HD kvalitātē. Lietas, notikumi, ko esmu piedzīvojis, bija restaurētas līdz sīkākajām detaļām.
    Atceros spilgtāko pārsteiguma fragmentu, kad prāta back-upā virzījos pa Elizabetes ielu, spēdams aplūkot pat māju krāsojuma reljefu.
    • Kā arī agrā jaunībā, kad nomēģinājis palielu daudzumu LSD, redzēju fragmentus no tik sena laika, kad mani vēl tina lupatiņās.
      Viss galviņā ir dublēts uz spoguļdiskiem.
      • Man tajā atklāsmē bija svarīgs points, ka bekaps pastāv arī mākonī (vai uz kāda ārpusķermeņa servera) nevis tikai galvā.
        • O! Tas ir vērtīgs papildinājums, kaut par mākoņpakalpojumu, kā unikālu sabiedrisko bibliotēku ir bijusi nojausma.
Powered by Sviesta Ciba