Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Poll #20112 Jz.Sirdnas iedvesmots pols par dženderu stereotipiem
Open to: All, results viewable to: All

Ko tu domātu par vīrieti, kurš sabiedriskā vietā adītu vai tamborētu?

Tavs dzimums

View Answers

vīrietis
17 (27.0%)

sieviete
41 (65.1%)

grūti pateikt
5 (7.9%)

  • Mana atbilde ne par to, vai vīrietis prot adīt un izšūt, bet kas viņu pamudina to darīt publiski sēžot parkā uz soliņa. Ja apmeklēju amatnieku izstādi un tur pāris vīrieši ada un tamborē-o, kūl, es padomātu. Bet ja redzētu tādu vērmandārzā, tad padomātu, ka kaut kas īsti riktīgi nav. Vai nu izrādīties kārs hipsteris, vai kaut kādas citas novirzes:)
    • Pieņemsim, nevis parkā uz soliņa, bet, braucot vilcienā vai autobusā. Vai sēžot rindā pie zobārsta - resp., tajās pašās situācijās, kad to daru es. Pieņemu, ka, mani redzot, cilvēki lielākoties domā nevis, ka izrādos, bet ka lietderīgi aizpildu laiku.
      • nezinu, tas atkarīgs no kopainas. Cik vīrietis foršs, kā sevi kā adītāju pasniedz un kāds man tā brīža noskaņojums. Iespējams, uzsmaidītu un censtos uzsākt sarunu, bet varbūt nobolītos un pie sevis padomātu, kuda mir kaķica..
        bet pavisam noteikti es par to uzrakstītu cibā:)
      • Es beidzu to publisko adīšanu tad, kad man kaut kādu otro vai trešo reizi tramvajā piesējās tantes ar komentāriem, kā es tūlīt kādu noduršot ar tām adatām.

        (Piezīmēsim, ka tas bija gandrīz vai self-fulfilling prophecy :))
    • nu, man ir viens vienkāršs izskaidrojums: citur nav kur. nu, piemēram, tādam vīrietim (vai sievietei, īstenībā pofig) mazi bērni mājās. vai neaudzināti lopiņi (storijs par suns mājasdarbu sagrauza). nu un varbūt vienkārši cilvēkam patīk to darīt parkā uz soliņa.

      adīšana/tamborēšana, FYI, lielisks veids atpūtināt smadzenes un attīstīt pirkstu sīko motoriku. that's what comes from this, even if you don't.
Powered by Sviesta Ciba