Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Kas nu reiz novecošanā ir dikti nepatīkams: ar katru gadu samazinās iespēja piedzīvot kaut ko, kas radikāli mainīs tavu dzīvi un personību. Īpaši kaut ko pozitīvu, jo visādu traumējošu gadījumu (karš, autoavārijas, ugunsgrēki) iespēja saglabājas nemainīga, vai pat pieaug (draugu un tuvinieku nāves, smagas slimības).
Taču Azazello ar krēma bundžiņu gan parkā diez vai pienāks. Kā toreiz, pirms desmit gadiem.
  • eh, jā.
    apdraudējums pieaugar katru dienu, bet uz brīnumiem cerēt velti.
    • Protams, brīnumi notiek, un, iespējams, pat jebkurā vecumā, taču kādā brīdī tie zaudē spēju tevi būtiski mainīt. Tu varbūt pasmaidi un nodomā - jā, brīnums, un varbūt pat kaut ko maini, nezinu, profesiju vai dzīvesvietu un kādu brīdi dzīve rit pavisam citādi, taču nav sajūtas "pavisam cita es pavisam citā pasaulē". Un tas nedaudz skumdina.
  • kas ir Azazello?
  • Man ir diezgan lielas aizdomas, ka daudzi cilvēki radikāli maina sava dzīvi un personību tieši pēc traumējošiem notikumiem. Kad viss iet labi, kāpēc kaut ko mainīt?
  • Tas, ka notikums B nemaina notikuma A varbūtību, bieži liecina, ka notikums B nekādi neietekmē notikumu A. Tāpēc matemātikā šādus noteikumus pieņemts saukt par neatkarīgiem.
    (c) Mate2008 kursa autors

    (bija vēl, bet secināju, ka atkal RAMu esmu pārslogojusi :))
Powered by Sviesta Ciba