Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Kāpēc tie sazvērestības teoriju aizstāvji, kuri gandrīz ikvienu oficiāli atzīto medikamentu uzskata par rijīgā farmācijas biznesa propagandas produktu, neņem vērā, ka arī homeopātija ir bizness, tikai ar nesalīdzināmi zemākām izmaksām?
  • Sazvērestības teoriju aizstāvji vispār reti ņem vērā kaut ko, kas nebalsta viņu sazvērestības teoriju. :(
  • Ceru, ka tas nav domāts kā Dr. Ērgļa aizstāvība par to, ka viņš izraksta patentētu Plavix nevis pēc būtības identisko, bet ģenērisko clopidogrel, kas ir gandrīz 100x lētāks.
    • Diespas, neko nezinu par Ērgli.
      Mani samulsināja kundzītes ar padomiem manu iekaisušo elpceļu sakarā : "Tikai neindē sevi ar antibiotikām, tas ir tīrais farmaceitu un dakteru bizness, aizej labāk uz homeopātisko aptieku, tur tev iedos dikti labus sūkājamos zirnīšus."
    • (Anonīms)
      Generiskas zales NAV identiskas originalajam zalem. Tas ir apm. ka salīdzinat doktora gradu, kas ieguts Phoenix vai tml. talmacibas universitate, disertaciju balstot uz vikipedija atrodamo informaciju ar doktora gradu, kas ieguts Stenforda. Ph.D. aiz varda drikst rakstit abi, bet kvalitate nav salidzinama. L.
      • Galīgi garām. Zālēm salīdzina efektivitāti nevis nosaukumus (vai grādus). Dažas firmas vienas un tās pašas zāles pārdod gan kā ģenēriskās, gan kā patentētās, ražotas vienā un tajā pašā fabrikā uz vienas un tās pašas līnijas. Atšķiras tikai nosaukums uz iepakojuma.
  • pajautā viņiem pašiem.
Powered by Sviesta Ciba