Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Karš kaimiņos man izraisa šausmas un nelabumu. Nē, es nedomāju, ka Krievija var iebrukt Latvijā vai jebkurā citā no mazajām NATO dalībvalstīm ("na to arī viņš ir NATO, ka viņam neviens neuzbrūk", kā reiz 90.gados teica kāds humorists), šāda iespēja ir pielīdzināma pēkšņai asteroīda eksplozijai Zemes atmosfērā, t.i., izslēgt to nevar, taču rēķināties ar to ikdienā arīdzan būtu pret veselo saprātu.
Es baidos par ko citu - par to, ka bezgalīgais, neremdināmais naids, kas uzsprādzis Ukrainā starp "krieviskajiem" un "rietumnieciski-ukrainiskajiem" var uzsprāgt arī Latvijā. Milzīgā naida bumba. Īstenībā pat katrs pret valdību (zagļi, pederasti un taukumūļi, kuru dēļ mēs dzīvojam ārkārtīgi nabadzīgi, aha)vērstais interneta komentārs ir milzīga naida bumba ar laika degli, kuru var detonēt bezgala daudz nejaušību. Detonēt pavērsušos kādā noteiktā virzienā: pret latviešiem, pret krieviem, pret liberastiem, konservatīvajiem, proeiropeiskajiem, prokrieviskajiem, proamerikāniskajiem, nu labi, pret žīdiem laikam vairs nē, tas tā kā noiets etaps, bet ej nu sazini.
  • Paldies dievam, mūsu valdībai līdz Ukrainas līmenim vēl tālu iet. Un Zatlera rīkojums nr.2, manuprāt, situāciju padarīja stipri labāku.
  • eh, man tavu pārliecību NATO sakarā :(
    • Nu kā, nu ja tu esi pasaulē krutākajā bandiņā, tad iespēja, ka kāds izdomās pārbaudīt , vai tiešām visas dalībvalstis (28?) izlemj kolektīvi ignorēt starptautisku līgumu, manuprāt, ir visai neliela. Analogi kā ar kodolbumbu - ja kādam tā ir, tad iespēja, ka kāds provocēs, vai tiešām viņi to uzmetīs, ir...mazāka par vidējo, teiksim tā.
      • Es varu piedāvāt citu analoģiju. Sporta komanda, kur starp 28 komandas dalībniekiem, trīs ir vārgi, nevarīgi, un pat kedas sev nejēdz nopirkt. Ja kādas citas komandas biedri tiem trīs vārguļiem sados pa muti, gan jau kašķis būs, bet tas neatdarīs atpakaļ faktu, ka šie būs dabūjuši pa muti, kā arī nav izslēgts, ka atlikušie 25 atnāks un pateiks - ziniet zēni, mums mazliet ir apnicis ar jums auklēties.
  • Jo vairāk zin pat KF aktivitātēm LV, jo nemierīgāk guļ.
Powered by Sviesta Ciba