Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Varētu būt tāds sociālais eksperiments - pastrādāt visās Latvijas Republikas ministrijās vai vismaz to augstākā līmeņa pakļautības iestādēs.
Ideāli, protams, ir pastrādāt brītiņu ministrijas centrālajā aparātā un brītiņu viszemākā līmeņa iestādē, pa starpai ieskatoties pašvaldībā. Manuprāt, tikai tad cilvēks gūst kādu priekšstatu, kas vispār attiecīgajā nozarē notiek. Un viņam uzreiz atkrīt kaudzēm vien debilu jautājumu.
  • baigi zeel, ka nesanaaca satikties ! Nakamreiz gan noteikti!
  • Tā vietā viņam var rasties citi jautājumi ;)
  • Manuprāt, šādam ceļam ir jābūt nevis vienas [info]krii vēlmei, bet vispārējam uzstādījumam jebkuram, kurš grib nonākt ierēdņu olimpā.

    Īss , aptuvens, atreferējums no mazas, smerdelīgas filiālītes darbinieka lielā un varenā ministrijā:
    "Nu zvana man no centra jurists, par to sūdzību ko Tev stāstīju. Saku šam, ka mana rīcība bija pamatota, a sūdzība ne. Tad viņš prasīja, kā tad es to varu pamatot. Un tad es viņam skaidroju, ka mums jau trīs gadus ir tāda un tāda sistēma XZV, kurā viss tiek reģistrēts un sistēma pati tā kā pieģenerē lēmumu, man viņš tikai jāizdrukā un jāparaksta. A konkrētajam subjektam viss jau bija salaists pakaļā un sistēma uz tā pamata to lēmumu saģenerēja, es jau tikai izdrukāju un parakstīju. Līdz ar to, manas vainas tur nav, savukārt juristam tā bija pirmā dzirdēšana par tādu sistēmu un tad nu man viņam pa telefonu divas stundas nācās skaidrot kā to lietot un kā tā darbojās"
  • Ja Ķīlis realizēs to, ko reiz izteicās iecerējis - uzrakstīs etnogrāfiju, balstītu uz piezīmēm no ministra perioda - būs iespēja par to nozari palasīt.
Powered by Sviesta Ciba