Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Jāatzīst, ka kopienas "Hanna, bēdz" baisuļu slava mani mudina uz diezgan apmierinātu smaidiņu. Lai gan pats kopienas pastāvēšanas fakts dažus pilsoņus viegli bērnišķā noskaņojumā mēdz mudināt uz trollējošu uzvedību, ir diezgan labi jūtams, ka līdzcibiņi sākuši filtrēt izteikumus kā tādus, ko "Hannā" citē un ko "Hannā" necitē.
Tātad daži, iespējams, pirmo reizi mūžā nošķir stereotipisku viedokli no ne-stereotipiska. Vai nav jauki?
  • Vēlreiz rakstu - neņem katru sūdu tik personiski;) + Tev vairs nav tik maz gadu, lai šitā brēkātu "jāsūta nāvē" par katru "aizrijies/iznīksti/utt.", tad jau Tev pašai vajadzētu cietumā sēdēt sakarā ar atsevišķiem Taviem pukstiem;)))
    • es nebrēkāju, man (bez ironijas) interesanti, kas tik ļoti tajos krītiņzīmējumos ir nokaitinājis ne Tevi vien
      • Agresīvie teksti - no sērijas - "Jūs visi muļķi, tikai es viss baltā, mirstiet, maitas!";)
        Vot manā rajonā 2 vietās ir rakstīts "es tevi mīlu!" (vienā krieviski - uz asfalta, otrā latviski - uz sienas, acīmredzot pretī mīļotās personas logam), pie kam to uz asfalta ik pa laikam atjauno, kad krāsa padziest. Lūk, tādi uzraksti man patīk!
        Uzzīmē kaķīti, puķīti, 5 zaļas perpendikulāras līnijas un vienu caurspīdīgu, un cilvēki pasmaidīs! Nevis izgāz savu iekšējo agresiju, rakstot kaut kādas blēņas, pie kam sazin cik vietās - ja pareizi saskaitīju, bija vismaz 6 dažadi uzraksti, un nav teikts, ka redzēju visus.
Powered by Sviesta Ciba