Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Viedtālruni sev tuvākajā nākotnē neieviesīšu.Izmēģinājuma nedēļas laikā tā arī neesmu sapratusi, vai to uztvert kā neērti lielu telefonu, vai kā neērti mazu datoru. Tracina ikdienas uzlādēšana, skārienjutīgais ekrāns joprojām šķiet daudz neērtāks par taustiņiem. Protams, varētu pie tā visa pierast, un gan jau arī nāksies - pēc dažiem gadiem, kad citādus telefonus visticamāk neražos. Taču pagaidām būšu konservatīva un vecmodīga, lietošu atsevišķas ierīces tām paredzētajam funkcijām, tā ja!
  • Gaidot viedtelefonu ar normālu bateriju, tikmēr, kā parasti, nolietoju līdz beidzamajam veco aparātu - šoreiz pogaino Sony Ericsson, kam, šķiet, vēl ir paredzami gadi divi centīga darba, ja vien nenoplīsīs viss priekšējais panelis.

    Bet tādu kā mēs ir daudz, šovasar pat ar čaļiem runājām, ka esam vesela konservatīvu domubiedru kopa ar veciem, pogainiem, vienkāršiem telefoniem :)

    Vi katru reizi, kad ar kādu runā pa mobilo, paralēli nejauši piezvana vēl kādam un lād savu skārienjutīgo aparātu vienā laidā.
    • Baterijas ir ļoti normālas, vienkārši šie telefoni tiek lietoti daudz plašāk, t.i., kā plaukstdatori, kuru viena no funkcijām ir telefons.

      Ja internetu ieslēdz tikai tad, kad to patiešām lieto, tad darbojas pat salīdzinoši ilgi. Protams, pats ekrāns arī vairāk ēd, taču tas ir lielāks un interaktīvs.

      Tā kā es lietoju "telefonu" tieši kā plaukstdatoru ar visām tā funkcijām, tad neredzu nekādu jēgu atgriezties pie old school.
Powered by Sviesta Ciba