Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Iespējams, tas ir tikai mans paviršais iespaids, kas nebūt nebalstās sistemātiskos novērojumos. Taču, cik nu sanācis dažu pēdējo mēnešu laikā ielūkoties laikrakstā "Diena", jo īpaši otrajā lappusē, kur mīt redaktora sleja un "Dienas" komentārs, nudien nostiprinās pārliecība, ka kādreizējais liberālisma flagmanis Latvijas presē, pārvēršas par stērķelētu puskristīgu konservatoru, kurš pauž kādreizējās Pirmās partijas elektorātam ļoti tuvas un saprotamas idejas. Vai arī mērķtiecīgi audzē kādas līdzīgas partijas elektorātu.
  • Manupraat tur ir ideologjisks kishmish. Vienaa redakcijaa ar atshkirigiem viedokliem, parliecibam, individualajiem sponsoriem un pasutitajiem. Taads tirgus laukums, ne rupors.
    • Var jau būt. Man tomēr izskatās, ka pamatā ir stūrēšana diezgan noteiktā ideoloģiskā virzienā, turklāt stipri atšķirīgā no tā, kāds bija pirms dažiem gadiem. Taču, kā jau teicu, nekādu nopietni izpēti neesmu veikusi.
      • Jā, neesi.
        • Oi, biju gandrīz pārliecināta, ka uztversi personiski.:) OK, iespējams, ka iespaids ir mānīgs, tomēr tāds rodas, ja palasa vismaz Toču& co.
          • biju gandrīz pārliecināta, ka par mani piedomāji, šo ierakstiņu tapinot :)
            • Cik gadījies ieraudzīt Tavus rakstus, tie man nav likuši domāt par stūrēšanu kādā noteiktā virzienā, tāpēc uz Tevi šis ieraksts nav mērķēts. Taču zinu, ka Tu visu, kas kādam nepatīk žurnālistikā (un jo īpaši - "Dienā") uztver kā sev adresētu.:)
          • Točam ir arī "co"?

            Toča eksistēšanas fakts pats par sevi, protams, raisa izbrīnu, līdzīgu tam, kādu raisītu teļa piedzimšana ar piecām kājām. Vēl lielāks izbrīns ir par to, kā viņš ir ticis pie komentāru rakstīšanas. Bet tur jau arī vajag dūšu, lai tos komentārus vispār lasītu.

            Tas, kas tika rakstīt pirmsvēlēšanu laikā, drīzāk liecina par to, ka dažiem kuģiem stūrmanis ir aizgājis uz kaljūnu grāmatu palasīt.
            • Var jau būt, var jau būt. Iespējams, pie vainas manis pašas nebūt ne emocionāli neitrālā attieksme pret dažādiem notiikumiem, kuru atspoguļojumus "Ir" un "Dienā" gadījies salīdzināt.
Powered by Sviesta Ciba