Kurvjzieža kontemplācijas

Piebremzēsim ne tikai ar rīšanu, bet arī ar šmorēšanu!

Krāšņais Kurvjziedis

Piebremzēsim ne tikai ar rīšanu, bet arī ar šmorēšanu!

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Tāpat kā pārlieku bieža domāšana , runāšana par ēdienu, ēst gatavošanu, aizraušanās ar gatavošanu vairāk nekā tas nepieciešams liek aizdomāties par dzīves nepilnību. Ja pārāk daudz savu domu veltām šim tematam - ēdiens, ēšana un gatavošana - mums veidojas "attiecības" ar ēdienu, un tās jau norāda, kā kaut kas dzīvē ir jāmaina. Un kad nolemsiet mainīt, tad dariet to un neapstājieties!
  • Tevi nē.:)
    Bet vispār esmu diezgan droša, ka starp >250 niku valkātajiem, kuri mani piedraugojuši, (neskaitot nejaušos un anonīmos lasītājus-komentētājus) ir diezgan daudz tādu, kuri ēd pārāk daudz un par ēdienu domā pārāk bieži.
    Es uz sevi arī šo varu attiecināt, ja kas.
    • Nē, nu izdzīvot var arī ar rīsu saujiņu diena. Tieši tāpat ka izdzīvot var arī nelasot nevienu grāmatu, nenoskatoties nevienu filmu dzīvē, ar vienu kreklu mugurā, utt. Tas būs tā vērts?:)
      • Grāmatas un filmas iedzinušas kapā daudz mazāk cilvēku nekā diabēts, mugurkaula patoloģijas, sirds un asinsvadu problēmas u.c. pārmērīgas aizraušanās ar ēšanu sekas.:)
        • Protams, protams, bet alkohols ir iedzinis aptuveni tikpat, kapēc tu par to nesprediķo?;)
          • Hmmm, varbūt tāpēc, ka šodien gadījās uzklikšķināt portālam, kurā bija raksts par ēdiena atkarību, bet nebija par alkohola atkarību?:)
            • Redzi, joks ir tāds, ka spriežot pēc ierakstiem tava cibā, tev ir daudz vairāk atkarības no alkohola neka ēdieniem, tas tā - tīri statistiski:)
              • Var jau būt. Un mana internetatkarība visticamāk ir stiprāka gan par manu alkohola atkarību, gan par maniem ēšanas traucējumiem, tā ka ar to man būtu jātiek galā pirmām kārtām - tas tā, cik nu konkrēti par mani runājam.:)
    • Esmu diezgan pārliecināts, ka pārāk daudz ēd ne tikai diezgan daudz, bet pat ļoti daudz cilvēku. Primitīvu instinktu neatbilstība esošai situācijai. Tāpēc arī attīstās šī alternatīvā mode kā bio-eko u.t.t., jo tas vairs nav dzīvības un nāves jautājums, kad ir jāmarinē, jāsāla vai kā citādi jākonservē pārtikas kalni, lai vakarā būtu ko galdā likt.
Powered by Sviesta Ciba