Kurvjzieža kontemplācijas

Piebremzēsim ne tikai ar rīšanu, bet arī ar šmorēšanu!

Krāšņais Kurvjziedis

Piebremzēsim ne tikai ar rīšanu, bet arī ar šmorēšanu!

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Tāpat kā pārlieku bieža domāšana , runāšana par ēdienu, ēst gatavošanu, aizraušanās ar gatavošanu vairāk nekā tas nepieciešams liek aizdomāties par dzīves nepilnību. Ja pārāk daudz savu domu veltām šim tematam - ēdiens, ēšana un gatavošana - mums veidojas "attiecības" ar ēdienu, un tās jau norāda, kā kaut kas dzīvē ir jāmaina. Un kad nolemsiet mainīt, tad dariet to un neapstājieties!
  • Nu tam parasti tiek likti virsū citādi virsraksti:)
    Bet patiesībā - ja mēs rakstam sev un tikai sev, pilnīgi bez kāda ekshibicionisma, tad to dara papīra dienasgrāmatā vai "zem actiņas";) Rakstīt publiski un apgalvot "es to tikai priekš sevis un vienīgi priekš sevis", tā nu ir liekulība;)
    • Neviens jau neko neapgalvo. Vienkārši daži, es tajā skaitā, nedomā - "es tagad rakstu publiski, man jādomā tikai par lasītājiem, jāraksta tikai tas, kas viņiem var likties interesanti un svarīgi". Raksta un viss. Tos lasītājus jau diezko nav iespējams pazīt, īpaši šādā vietnē, kas viņiem būs interesanti, kas ne, un kā tiks uztverts. Es, piem., šo virsrakstu uztvēru kā ironiju.
      • Mīļā Dominika, es doto autori pazīstu virtuāli un irl jau daudzus gadus (šausmas teikt, cik daudzus!;)) un es bieži vien zinu, kāda iemesla dēļ top atsevišķi ieraksti:) Un šajā gadījumā es pat varētu noskaitīt visu asociāciju ķēdīti, kas pie šī noveda:)
        Nekā personīga, Krī, varu Tev uzrakstīt privāti, ja vēlies;)
Powered by Sviesta Ciba