Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ja šeit: patiesi paveras priekškars uz džemtlmeņu klubiņa apspriežu tematiku, tad jāatzīst, dārgie Cibas kungi, ka dažos no jums esmu vairāk nekā vienkārši vīlusies.Sūtiet vien šurp savus kailfoto, gan jau mēs sameklēsim arī kādu bābu bariņu, kam, vīnu dzerot, gribēsies ierēkt par jūsu krāniem. UPD.Diemžēl, labojot ierakstu, lai nepārprotami varētu redzēt linku, nejauši pazaudēju komentus. Nē, es necepos par Unpy jociņiem poručika Rževska stilā, es cepos par to vīrišķās komunikācijas dimensiju, kas iezīmējas TIEŠI citētajā diskusijas fragmentā un par riebumu, ko man izsauc doma, ka svešu, tīklā sameklētu bilžu apņirgšana varētu būt nevis viena loha izgājiens, bet visa džentlmeņu klubiņa izprieca.
  • tak viņi ir vieni un tie paši ;) vismaz pēc maniem necilajiem novērojumiem ;)
    • Nu nezināju, ka Tu veido sieviešu profilus dažādos portālos vai arī veic kaut kādas plašas un nopietnas aptaujas par šo tēmu, ja spej tik pamatoti to apgalvot:)
      • kūmiņ, es moš palieku blonds no sirmuma, bet ne tups

        ielien jebkurā portālā ar vīriešu/sieviešu profilu da jebkādu nav svarīgi - un pabrauzē tās krānu bildes, ja vari izturēt ilgāk par minūti - salīdzini ko redzēji vienā un otrā portālā - tak pat neveicot pierakstus un neesot fotogrāfiskai atmiņai secinājumus var izvilkt pat tik tups radījums kā es - pat domāšanu nevajag ieslēgt - vienkārši kā dubultbilde ar uzrakstu atrodi trīs atšķirības
        • Es nerunāju par tiem, kas saliek krānu/pupu/kaķīšu bildes profilos, bet par tiem, kas ķermeņa daļu/kailu ķermeņu bildes sūta kā pielikumus vēstulēm ar cerību, ka tas kalpos kā ierosme iepazīties. Un tādu nav maz.
Powered by Sviesta Ciba