Kurvjzieža kontemplācijas

Novēlotas šur tur manītu pļāpu atskaņas

Krāšņais Kurvjziedis

Novēlotas šur tur manītu pļāpu atskaņas

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Vai es esmu vienīgā, kam šķiet, ka jautājums - vai tev patīk bērni? - ir apmēram tikpat sakarīgs kā - vai tev patīk cilvēki vecumā no 23 līdz 37 gadiem? Jā, jā, nešķirojot pēc interesēm, uzvedības, rakstura, prāta, pazīstamie un nepazīstamie, arī tie, kurus nekad mūžā nesatiksi. Patīk? Vai nepatīk? A?
  • Lūk, un man šķiet, ka šie vispārinājumi (kā arī dažādi uzvedības kodi) allaž liek mums mazliet melot, jo, kad es saku, ka man patīk gruzīni, es noteikti nedomāju VISUS šīs tautas pārstāvjus, un pat ne visus tos, kurus pazīstu. Un starp vecīšiem ir gan ļoti šarmantās vecās dāmas un kungi, gan kašķīgie babuļi, gan vecie duraki, gan sirdsskaidrās sirmmāmiņas, gan vēl visi iespējamie paveidi un atsevišķie cilvēki, kurus mīlēt vai nīst.
    Jā, es arī te drusku aizrāvos, bet mana pamatdoma laikam bija tā, ka es nespēju noticēt, ka kādam var patikt VISI bērni bez izņēmuma, jo bērnība manuprāt (tāpat kā jebkurš cits vecums) vēl pati par sevi nepadara cilvēku nedz simpātisku, nedz interesantu. Kamēr atsevišķus bērnus (ne savus šajā gadījumā) var uzskatīt par foršiem un pat mīlēt.
    • jā, bet es jau saku apmēram to pašu. "man nepatīk bērni, izņemot, tos..."
      nevienam nedz nepatīk nedz patīk bez izņēmuma visi bērni un visi gruzīni:) bet daudz maz katrs cilvēks jūt, vai viņam bērni un gruzīni patīk "pa lielam":)
      • Nu, taisnība jau, taisnība.:) Tikai bērnu ir vēl vairāk un viņi ir vēl dažnedažādādāki nekā gruzīni, tāpēc es te tā.:)
        • un vēl jau ir arī gruzīnu bērni!
        • Cilvēkam, kas grasās strādāt bērnudārzā vai sākumskolā, tomēr uz šādu jautājumu būtu godīgi jāatbild "jā!"

          Ir jāpatīk ņemties ar cilvēces daļu, kurai ir īpaša tipa uzvedība nepietiekami nobriedušas nervu sistēmas dēļ. Ja salīdzinām ar jautājumu "vai tev patīk matemātika" un "vai tev patīk medicīna"
Powered by Sviesta Ciba