kreisaa_bota ([info]kreisaa_bota) rakstīja,
@ 2013-01-23 17:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: tired
Mūzika:The Killers - Tidal Wave

Divnedēļu pasauļu maiņa.
Nav tā, ka man briesmīgi nepatiktu ilgas brīvdienas, bet, ņemot vērā, ka Rīga un tālmāja ir divas dažādas pasaules, skolas laikā patīk vairāk koncentrēties uz to Rīgas daļu.
Tagad, kad akadēmijā piešķirta papildu brīvā nedēļa.. jā, sanāk vairāk laika pavadīt kā vienai no team Wildhorse, tas ir, vairāk darboties ar Deborī.
Šodien bija otrais treniņš tā vienam pret vienu, kamēr otrs tālmājas jātnieks dzīvojas pa Mierpilsētu.
Punkts 1 - Ja liekas, ka soļi ir forši, mierīgi, un zirgs vairs tik ļoti nestreso par otra neesamību treniņlaukumā, tas nenozīmē, ka rikši, tā pat kā pirmajā treniņā, nemīsies ar lēkšiem, un, ka varēs čiliņā rikšot kā lielais. Nop, tā nav.
Punkts 2 - Kad zvērs beidzot ir nomierinājies tiktāl, lai rikši būtu tikai rikši - enerģiski, bet ne tādi, ka met no segliem ārā - tas nenozīmē, ka lēkšos zirgs nenesīsies tā, it kā tam pakaļ nestos vesels vilku bars. Ja būtu vasara, varētu dzenāt, kamēr nomierinās, bet ir ziema un Deborī bija noskrējies cauri slapjš.
Punkts 3 - Kad esi konstatējis, ka jāmet nu miers, citādi zirgs vēl saaukstēsies un jāsāk atsoļoties, tas nenozīmē, ka zirgu būs iespējams atsoļot tiktāl, ka viņš patiešām būs sauss. Labi, ka Deborim ir pašam savs žūšanas mētelītis, jebšu flīsa zirgusega, citādi būtu traki.
Beigu galā Paladina izhordošanai nebija ne spēka, ne gribēšanas.
Un šitā būs līdz pat 4. februārim, kad jāatgriežas akadēmijā.
Ļoti gribas redzēt kaut kādu progresu šo divu nedēļu laikā, vismaz tik daudz, ka Debors nestreso un nesvīst jau no tā vien, ka Paladina nav blakus. Citādi nekā vairāk par atsalušiem knaģiem, sāpošām kājām un monologam ar zirgu pa pāris stundām dienā tur nebūs bijis.

Katrs zirgs tā pat kā katrs sastaptais cilvēks mums kaut ko iemāca.
Pirmā lieta, ko Deborī ir iemācījis, laikam būs nebaidīšanās. No viņa paša, straujām kustībām, pagriezieniem un ātruma. Jo katru reizi šo divu dienu laikā, kad Debors sāk nesties kā vējš, man nevis paliek bail, bet smiekli nāk un atceroties Lamanša laikus liekas, ka toreiz es sen jau būtu zemē. Jes! Success!
Jā, nuja - tāpēc viņš ir mans personīgais Wildhorse.
Es ceru,ka viņam tas spars un enerģija nekad, nekad nezudīs.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?