kramers

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
20:43:

Comments

From:[info]eermaniitis
Date:14. Jūnijs 2011 - 12:35
(Link)
pierādi vai nedirs!
From:[info]karuna
Date:14. Jūnijs 2011 - 14:00
(Link)
Bosnijas un Hercogovinas valsts esamība jau vien pierāda darbošanos kopēju interešu vārdā.
From:[info]eermaniitis
Date:14. Jūnijs 2011 - 14:01
(Link)
nodalot nost musulmaņus no praeizticīgajiem

lūk kur valsts - visas lietas - no multinacionālas dienvidslāvijas izveidoja mononacionālu valsti
From:[info]karuna
Date:14. Jūnijs 2011 - 14:06
(Link)
Bosnija un Hercogovina ir multi-etniska valsts.
From:[info]eermaniitis
Date:14. Jūnijs 2011 - 14:14
(Link)
neredzu atšķirības - horvāti sevi par horvātiem uzskata, serbi par serbiem utt
From:[info]karuna
Date:14. Jūnijs 2011 - 14:18
(Link)
Protams, bet tie, kam ir BoH pase visdrīzāk stādīsies priekšā kā šīs valsts pārstāvji, un tikai pēc tam runās par etnisko piederību - bosnietis vai serbs utt.
From:[info]eermaniitis
Date:14. Jūnijs 2011 - 14:20
(Link)
jā un pilsoņi teiks ka ir latvijas pilsoņi un tikai pēc tam ka krievi - bet tas viņus nepieskaitīs pei latviešu nācijas līdz brīdim, kad nepārņems vienas tradīcijas, vienu kultūru, vienu valodu un zemi latviju kā savu dzimteni - amērikā, kur nav pamatnācijas, to izdarīt ir psiholoģiski vieglāk, monoacionālās valstīs kā eiropā - kaut kā nesanāk
From:[info]karuna
Date:14. Jūnijs 2011 - 14:30
(Link)
Tu domā, ka BuH gaida lieli nemieri? Vai arī Latvijā? Es domāju, ka nebūs. Pēdējā parakstu vākšana parādīja, ka iedzīvotājiem ir maza interese par valodas diskriminācijām. Tāpēc es domāju, ka ar pilnām tiesībām varam runāt par Latvijas nāciju, kas ietver gan krievus, gan latviešu, gan visus pārējos.
From:[info]eermaniitis
Date:14. Jūnijs 2011 - 16:09
(Link)
heh - līdz tam vēl tālu, kad krievi priekšā stādoties teiks, ka ir latvieši vai latvijāņi vai vatever, kas nav krievi baltkrievi ukraiņi poļi vai kas - un visam pamatā manis nosauktie parametri
[User Picture]
From:[info]kramers
Date:14. Jūnijs 2011 - 15:35
(Link)
Galīgi garām! Paši latvieši šķeļas savās tradīcijās, kultūrās un dialektos. Es mīlu šo zemi, taču sāku ienīst šo aprobežoto tautu. Ja sāk pietrūkt ēdamā, mēs nemeklējam jaunus iztikas avotus- tā vietā mēs padzenam tālāk no siles vecos un vārgos. Lai paši varētu pieēst pilnu punci. Mēs negribam mācīties un pilnveidoties, bet tā vietā mēs meklējam attaisnojumus un vainīgos savas neveiksmēs. Latvijas valsts šos 20 gadus bija spējīga pastāvēt tikai uz Privatizācijas rēķina- izpārdodot to, kas tika uzcelt pēckara laikā. Kad nauda beidzās vēl 5 gadus izvilkām uz Eirofondu rēķina un Žopa! Šobrīd esam kredītos līdz ausīm un lielākai daļai ir skaidrs ka valsts ir bankrotējusi. Mēs nespēsim atdot parādu. Mēs nespēsim maksāt pensijas. Lai sāktu visu no nulles mēs meklējam vainīgos- krievus. A vot lai par okupāciju maksā kompensāciju! Skuju tev!
K.Ulmannis divreiz izpisa Latviju. Pirmoreiz 1934. gada 15. maijā, kad sagrāba varu, un otrreiz 1940.gada jūnija, kad aicināja nepretoties Sarkanajai armijai. Man būtu daudz patīkamāk, ja latvieši ar ieročiem rokās būtu pretojušies. Tad mēs varētu bļaut par aneksiju, okupāciju un kompensāciju. Bet šobrīd mēs uzvedamies kā palaistuve, kura pēc vētrainas nakts uzdzīves iet uz policiju un klaigā ka viņu ir izvarojuši.
From:[info]eermaniitis
Date:14. Jūnijs 2011 - 16:12
(Link)
O_o kuru veco es kurp esmu aidzinis lai varētu piestumt kuņģi?

un kāds sakars nācijas apzīmējumam ar krieviem, poļiem, ukraiņiem, baltkrieviem etc?


p.s.

par ulmaņiem = ofigeķ, ja ņe vkurse! ;)
[User Picture]
From:[info]kramers
Date:14. Jūnijs 2011 - 16:57
(Link)
Kāda nācija? Kur tu viņu redzi?
Nācija (no lat. natio cilts, tauta) ir vēsturiski radusies cilvēku kopa. Tās locekļiem piemīt kopības un solidaritātes izjūta. ( No Vikipēdijas)
Cilvēku kopa- tai nav jābūt obligāti vienā valodā runājošai cilvēku grupai. Bet skuju. Nav mums ne kopības ne solidaritātes. Kā gulbis, vēzis un līdaka mēs velkam vezumu katrs uz savu pusi.
Un vakaros vēl spļaujam žulti uz kaimiņiem. ;)
From:[info]eermaniitis
Date:14. Jūnijs 2011 - 17:21
(Link)
jā par tiem dzīvniekiem un žulti bija ļoti interesanti

nav mums kas? dziesmusvētki ir? jurmaļina ir? jāņi mums ir? starijnovijgod ir? oligarhu kapusvētki ir? bej jevrejev gansov ir?

uhtibļa - mums daudz kas ir - vot kad paliks tas viss kopīgs, vai nu arī kaut kas tiks atmests kaut kas nāks klāt, bet kopā, tad būs ;) a ko tu vēlējies - nācija ta vēl jauna
Powered by Sviesta Ciba