kraist ([info]kraist) rakstīja,
@ 2009-10-21 17:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
http://www.burbulinade.lv/academy/horoscope/#bday

Vienīgā horoskopu lapa man liekas, kas par mani kaa aunu ir pateikusi neizsmeļamu patiesību i pagātnē, i tagadnē.

Un tā kā es nekad horoskopiem nēsmu nekad pārāk ticējis tad šitas man liek aizdomāties varbūt ir vērts pastīties tuvāk un 100% zinu kad atradīšu daudz ko sevī kā cilvēkā mainīt.


Sakāmvārds „septiņas reizes nomēri, vienu reizi nogriez” Auniem pilnīgi un galīgi neder. Auns sāks „mērīt” tikai tad, kad viņa lielās rosīšanās vēlmes karstumā būs pamatīgi apdauzījis galvu. Arī cilvēka ķermenī Auna zīmei atbilst galva un viss, kas atrodas tajā iekšā vai pie tās, tā kā galva viņam var bieži saņemt sitienus. Tā viņš vismaz iemācās sajust savas robežas.

Auns tiek uzskatīts arī par agresīvu un kašķīgu. Tas liecina par to, ka viņš nemāk nekur pielietot savu enerģiju, vai arī to, ka kaut kādi apstākļi viņam traucē realizēt viņa plānus. Taču taisnība ir tā, ka Auna dusmas nekad nav ilgas: viņš uz mirkli var pacelt balsi vai sadot kādam pa zobiem, bet tad arī viņš uzreiz visu aizmirst. „Tīrasiņu” Auns ir godīgs un tiešs, viņš nerunā caur puķēm, bet gan pasaka tieši ko domā. Tas ir arī viens no iemesliem, kas var palielināt viņa ienaidnieku pulku – visiem cilvēkiem taču nepatīk tiešums. Dzīves laikā Auns varētu iemācīties savus viedokļus izteikt nedaudz maigāk, tad arī viņam pašam būtu vieglāk dzīvē izsisties.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kraist
2009-10-21 21:08 (saite)
damiit es tomeer esmu smags krustojums auns ar vērsi :D i visas sliktās īpašības ui vis pozitīvais visai lielā likmē atbilst :D

(Atbildēt uz šo)


[info]thegrimjester
2009-10-21 22:17 (saite)
tie ir FAKING LIMONAADES REKLAAMAI TAISIITI HOROSKOPI! DUDE!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kraist
2009-10-21 23:38 (saite)
pofig šā vai tā reklāmai vai nē viņi atbilst ļoti lielā mērā patiesībai.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?