braalis, komats ([info]komats) rakstīja,
@ 2004-02-16 21:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Raugoties tomēr no nākotnes perspektīvas gribētos atzīmēt, ka vēsture ir par liecinieku dažādiem nekorektiem un dažreiz pat nelikumīgiem darījumiem kuros ir iesaistījušiem mūsu valsts robežsargi dzīdamies pēc personīgā labuma un vispārējas pārtikas produktu monopolizācijas rezultātā iemantojuši pieklājīgu kapitālu brīvi uzsākuši pēc rietumu standartiem par legālu klasificējamu biznesu. Lai tas būtu tirdzniecība, pakalpojumu sniegšana, retāk gan lauksaimniecība un ražošana, tomēr tas viss, jāatzīst vairo mūsu valsts pilsoņu labklājību. Tomēr te mazliet jāatgriežas un jāpiebilst, ka šādas spīdošas perspektīvas pavērās tiem robežsargiem un muitniekiem, kuri nekrita par upuri iekšējai izmeklēšanai un kuru vaina netika pierādīta.
Tie, savukārt, kuru galvas ripoja Korupcijas Novēršanas un Apkarošanas Biroja (saīsinot KNAB) rīkoto reidu rezultātā atkāto noziegumu un to iniciatoru vai līdzdalībnieku vai līdzzinātāju sodīšanas rezultātā, vairs diemžēl tuvākos mēnešus vai gadus, atkarībā no soda mēra un apjoma vairs nespēs pildīt mūsu valsts budžetu un ir apšaubāms arī viņu garīgais stāvoklis un morālās un fiziskās spējas pēc iznākšanas no ieslodzījuma vietas. Šeit protams būtu vietā diskutēt par to kāda ir iespējamība inficēties ar AIDS un HIV šajās te, tātad ieslodzījuma vietās, bet es ilgāk pie šī jautājuma nekavēšos, jo starp mums runājot neesmu kompetents šajā jautājumā.
Lai nu kā, šonakt mūs visus gaida salds miegs, tādēļ novēlēsim viens otram saldus sapņus, mīkstus pēļus, uzsmaidīsim viens otram, jo biedri! tas taču mums neko nemaksā un jautri svilpodami slīdēsim uz gultas pusi, pirms tam protams, izslēgdami mūsu uzticamos draugus datorus un tad un tikai tad kad tā ventilators pilnībā apstājies nobirdināt pa asarai, UZMANĪBU, katrs nobirdina vienu asaru, un jaunus rīcības plānus perinot doties pie miera, jo atzīsim taču, visi tie, kas pļumpē tos enerģizējošos dzērienus un pietiekoši daudz laika nevelta atpūtai, beigu beigās iedzīs sevi kapā vai arī aknu cirozē vai velns sazin vēl kādā draņķīgā stāvoklī un šeit jau dārgie draugi nekādām runām par valsts kopprodukta palielināšanu vairs nav vietas!


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?