braalis, komats ([info]komats) rakstīja,
@ 2004-02-09 11:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Le tutu
-Ariels maina dzīvokli.
-jāskrien uz veikalu, jāpērk jauns galdauts, vajadzētu noorganizēt svētdienas atpūtu pie Rāznas ezera.
-viņam patiktos, ja mēs uzdāvinātu deviņstāvu māju.
-pēc tam varētu doties izjādē ar zirgiem un peldēt pāri Mainai, tad, dedzinot sakaltušu leijerputrijas dūņu lāpas doties pastaigā pa..
-varētu tā pat arī uzdāvināt sešas celofāna galvas un diez ko viņš teiktu ja mēs ieskrietu pie viņa balkonā no ārpuses un skaļi kliedzot pieprasītu ievērto strādieku tiesības, nepārprotami izrunādami dzelzceļnieku arodbiedrības vārdu un tad skaļi žāvājoties lēnām kristu pāri balkona malai.
-man tik ļoti dīvaina šķiet šī te tava ideja par polostošanu pa pusaizsalušu applūdušu pļavu. es saprotu kad to dara Bugins, lai izklaidētu pārējos skolniekus un krīt līdz viduklim ledainā ūdenī, visi vārtās pa zemi no smiekliem un tās armatūras, velns parāvis, ir jāievieto muzejā, jo kārtējo reizi ir pierādījuies sen zināma patiesība, ka Raudupieti lasot nevajadzētu iztēloties visu to svētku krāšņumu kas norisinās katru otro svētdienu sporta kompleksa angārā kurš tiek izīrēts šūšabas darbnīcas ierīkošanai un kur starp šujmašīnām stāv lielas planšetes ar uzrakstu - "jūs atrodaties šūšanas cehā", un starp citiem galdinņiem var nopirkt šur tur dažreiz pa snikeram vai kas tamlīdzīgu.
-dāvināsim viņam trīs režģus, tu mani uzvedināji uz briliantas idejas, dāvināsim viņam režģus.

/fonā pneimatiskais pāļu dzinējs


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?