kokuaita ([info]kokuaita) rakstīja,
@ 2011-02-22 14:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Šodien biju ar mājas suni skriet apkārt ciemam
Satikām vienu suni..
Tas suns aizvakar blandījās gar upes malu. Uz kakla - siksnas nogulēta spalva, bet nu skraidīja brīvs. Bikls un neveikls kustībās un komunikācijā. Pirms nakts vēl nebija aiztinies no kaimiņu pagalma, vedām viņu līkloču apkārt, varbūt, ka uzostu pats savas māju pēdas, bet viņš tik nāca ar mums. Iedevām pirms aukstās nakts putru.
Šodien atradu, no kurām mājām tad bija aizbēdzis - no tām, kurās viņš pavada augas dienas metru garā milzumresnā ķēdē. Tik vien, cik no būdas izlīst un riet, ja kāds iet garām. Piegājām ar Ringo, svešais atcerējās, nerēja, cēlās kājās pie žoga sveicinot.

Pilsētā ir kāds vīrs bez algota darba, runā, ka pilsētas vīri viņam atslēguši elektrību kādu gadu jau. Šis vīrs augām dienām (un gadiem) staigā pa pilsētu un lasa atkritumus (papīrus, pudeles, lupatas, plastmasas utt) no zemes un upmalām. Liek tos mugursomā un nes uz šķirotajiem atkritumiem. Pirms iešķirot jaunos, viņš rūpīgi pārkārto konteineros citu samesto. Izlasa mizas no plastmasas konteineriem, un izlej ūdeni no pudelēm. Neviens viņam par to nemaksā.
Mēs ar M viņu sveicinām.

Un es bez maksas varētu rādīt ķēdes suņiem pasauli.
Un kopt augus lielveikalos.
Un ravēt dārzus tiem, kas strādā.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?