twin sister ([info]kodama) rakstīja,
@ 2007-01-29 21:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
es nezinu, kaapeec es par to saaku domaat.
Shodien anglju literatuuraa man bija jaastaasta par teemu ´mans draugs´. Taa kaa pasniedzeejs jau vairaakas reizes uzsveeris manu izskata orgjinalitaati, tad vinsh vienmeer paareejiem teica, ka tas sleepjas arii cilveekaa pashaa, un, ka nu es pilniigi noteikti neesmu saliidzinaama ar vaacu meiteneem. man bija 5 minutues laika apdomaam.

Manu draugu sauc Andris Kalninsh. Tas ir tipisks latvieshu vaards un uzvaards un neviens cilveeks, kuram es prasiitu vai vinsh paziist Andri Kalninju, nekad neatbildeetu - jaa. vinsh prasiitu vai nu - kuru? vai arii - jaa, vienu gan es paziistu. , vai arii - taadu tachu ir tik daudz! Es pastaastiiju, par pirmajaam klaseem treshajaa vidusskolaa, kaa mees klasesv akaros dejojaam, cik ljoti vinjam patika meitenes, un kaa mees, meitenes, vinju miileejaam un apchubinaajaam. taa kaa vinsh arii dejoja vienaa kolektiivaa ar mani sporta dejas, mums bija savi joki, un mees labpraat uzgriezaam kaadu danci kopaa vai aardijaamies vasaraas - dejoshanas nometnees. mees bijaam ljoti labi draugi. Tad treshajaa klasee vinsh aizgaaja uz citu skolu. Lai arii taas bija beigas muusu draudziibai, mees viens par otru reizeem iedomaajamies - skjirstot atminju klades, gan tur, kur jaaraksta, gan tur kur jaaziimee (vinsh man bija ieziimeejis divas sirdis, caurshautas ar vienu bultu) veeljoprojaam man taas klades ir un veeljoprojaam es zinu, kas vinjaas ir. Kad es saaku maaciities savaa valstiskajaa gjimnaazijaa, manaa klasee gaaja meitene - anete, un vinja veeljoprojaam dejoja. un vienu dienu vinja man prasa vai es paziistot Andri Kalninju. Un es apmulsu, un teicu - vinju tachu ir tik daudz! Tad vinja man teica, vinsh esot maaciijies ar mani vienaa skolaa! Ah, nu bet protams, Andri! Toreit mees veel smeejaamies un es daudz jautaaju - vai shis ir tikpat sharmants un vai tik pat daudz miil meitenes. Protams, protams! Mees tad ik pa briidim apmainiijaamies sveicieniem ar tresho personu - aneti.
Anete beidza dejot.

Kaadu dienu Anete skreeja pie manis shnjuksteedama, un nevareeja man neko sakariigu pateikt, jo tik drausmiigi raudaaja. es biju ljoti baala un nesaprotu, kas notiek, kaapeec un ko es varu dariit. Vinja man saka - ´Andris kalninsh bija, tas puisis, Andris bija tas puisis.´
Es toreiz nobaaleeju tik balta kaa zivs galja, man gribeejaas vemt un bija drausmiigi slikti - jo es sapratu par ko iet runa.

Kad cilveekiem latvijaa prasiis - vai tu zini to puisi, kuru spiidzinaaja, kuru tureeja nedeelju ilgi garazhaa, nogrieza divus pirkstus, un beigaas nogalinaaja? vinji saka, ka zinot. Toreiz sabiedriiba bija shokeeta par taadu slepkavu cietsirdiibu. Visi bija sashauti.
Shis puisis bija Andris Kalninsh, viens no maniem beerniibas labaakajiem draugiem.



- kursaa visi bija baali kaa uz vemshanu. pasniedzeejs Jorans, pielicis plaukstu pie mutes, mekleeja, kur nosleept acis.
peec tam vinsh piebilda : neaiciniet lauvu uz maltiiti, lai paarliecinaatos par lauvas speeku - apeedis arii juus, aicinaataaju.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?