Sep. 29th, 2021 @ 11:34 am (no subject)
[User Picture Icon]
From:[info]kihelkonna
Date: September 29th, 2021 - 05:15 pm
(ieraksts)
es domāju, viņas mērķis bija, lai viņai netīkamais gleznojums tiktu novākts, un viņa meklēja līdzekļus, kas viņai likās pietiekami spēcīgi šī viena mērķa sasniegšanai. un bija arī redzams, ka jau vairāk nekā mēnesi cilvēki visapkārt pauda, ka viņiem šis nepatīk, bet no tā nekas nemainījās, un tātad ar attieksmes paušanu nepietiek. vai ir kādi citi pārbaudīti līdzekļi zināmi, lai panāktu iedzīvotāju vairākumam nepatīkoša gleznojuma novākšanu? vismaz es tādus nezinu, ja neskaita dzīvesvietas maiņu.
(ieliet vēl)(Thread)
From:(Anonymous)
Date: September 29th, 2021 - 05:50 pm
(ieraksts)
Lūdzu, papētiet. Runa nav par Brektes murāli, bet pirms vairākiem gadiem tapušu akvareļa darbu.
(ieliet vēl)(Parent) (Thread)
[User Picture Icon]
From:[info]kihelkonna
Date: September 29th, 2021 - 06:03 pm
(ieraksts)
jā, bet ar kādu mērķi viņa to dara. viņai nepatīk tas murālis un viņa meklē vienalga kādus līdzekļus, lai tas tiktu novākts. ja Brekti atzīs par nepareizo, tad citi tālāk nolems, ka pedofila gleznām nav jārotā skolas, un siena tiks pārkrāsota. tas ir viņas mērķis, un viņa meklēja vienalga kādu ieganstu, lai to sasniegtu.
(ieliet vēl)(Parent) (Thread)
[User Picture Icon]
From:[info]vilibaldis
Date: September 29th, 2021 - 07:57 pm
(ieraksts)
Viņa relatīvi nesen ir nodibinājusi partiju ar sevi priekšgalā un diezgan droši var minēt, ka šādi tiek būvēta partijas PR kampaņa. Ne viss ir tik rožaini un pūkaini kā tev gribētos.
(ieliet vēl)(Parent)