May. 9th, 2020 @ 07:19 pm (no subject)
[User Picture Icon]
From:[info]telefontubbie
Date: May 10th, 2020 - 10:17 am
(ieraksts)
Vairums augstās amatpersonas,kas iepriekšējās krīzēs pirka VIP biļetes uz hokeju/operu/Vaikuli un citiem rusjankām,teju vai izmisīgi centās apliecināt varas statusu. Un tad ir Viņķele,kas krīzes laikā virtuāli patusē ar "vienkāršo" sabiedrības daļiņu,kas vienkārši grib nosist laiku čatojot un pasūtot dziesmas un gan jau kāds/a arī dejoja līdz otrpus ekrāna. Faktiski visu laiku tauta cepas,ka lielās amatpersonas tusē VIP kompānijā un pa dārgo, izrādās ar Bentlijiem,pulksteņiem,jahtām. Jā, vot, kur tagad viņi izrādās? Te ir kaut kāds vērtību skalu gadījums,vispār, ne populisms,ko daudzi skeptiķi cenšas sazīmēt. Banānus disenē nedeva.
(ieliet vēl)(Thread)
[User Picture Icon]
From:[info]klusais_okeans
Date: May 10th, 2020 - 11:02 am
(ieraksts)
es nenoticu tam "vienkāršajam" tēlam
(ieliet vēl)(Parent) (Thread)
[User Picture Icon]
From:[info]zimbardo
Date: May 11th, 2020 - 11:40 am
(ieraksts)
Man aizdomas, ka tev tas tiešām ir ticības jautājums. Kā mēs varam būt droši par to, kādi ir cilvēku patiesie nolūki? Droši nevaram, bet balstoties iepriekšējā pieredzē var izdarīt pārdomātus minējumus. Man izskatījās, ka tā DJošana bija mazliet tizla, aušīga, neprofesionāla darbošanās, kas man liek minēt, ka viņai tas bija pa īstam. Otrs variants, protams, ir, ka tas bija izkaukulēts PR gājiens, vai varbūt viņa ir sociopāte, kurai nav problēmas nepārtraukti izlikties. Personīgi viņu nepazīstu, bet tie paziņas, kas ar viņu komunicējuši, vai pat strādājuši pie viņas (Marina) tomēr saka, ka viņa ir ''pa īstam''. Man pietiek ar šādu pierādījumu daudzumu, lai secinātu, ka viņa, visticamāk, ir ok cilvēks. Un man nav grūti saprast kāpēc cilvēki, pat ar labu gaumi, izdara līdzīgus secinājumus.
(ieliet vēl)(Parent)
[User Picture Icon]
From:[info]likcepure
Date: May 11th, 2020 - 11:43 am
(ieraksts)
Es viņu minimāli pazīstu arī personīgi, bet tēlam es noticu. Turklāt man vasarā vajadzēja no viņas vienu pavisam absurdu lietu kādam dzejniekam dzimšanas dienā, un viņa atrada laiku, lai man to sadabūtu un atstātu ministrijā pie sarga. Līdz ar to mana sirds pieder viņai.
(ieliet vēl)(Parent)
[User Picture Icon]
From:[info]nistagms
Date: May 11th, 2020 - 04:26 pm
(ieraksts)
kur tev vienkāršs, Labieša aliņš ir diezgan dārgs, vienkārši būtu dzert optima līniju kopā ar pensionēto metinātāju Oļegu Maskavas 121 k-2 pagalmā uz nenovākto baļķu kaudzes.
(ieliet vēl)(Parent)