May. 9th, 2020 @ 07:19 pm (no subject)
[User Picture Icon]
From:[info]nistagms
Date: May 9th, 2020 - 08:53 pm
(ieraksts)
Tajā pašā laikā ir arī diezgan apšaubāma cilvēku kopa, kas fb šēro stopkadru ar fakuci parādošu Viņķeli, un komentē, ka te nu ir darbs kaut kādām ētikas komisijām un ka šitā jau nu nedrīkst. Tas, savukārt, ir pretējais - nevērtēt cilvēka darbību (šīs krīzes laikā tā šķietami ir ok, bet neesmu eksperts), bet piesieties kaut kādai amatpersonas tēla saglabāšanai. Tādā ziņā varbūt tad šāda fakuča parādīšana ir svētīga, jo ballītes laikā ministrs ir vienkārši ballītes dalībnieks vai šajā gadījumā DJ, kas var rādīt kādus vien žestus vēlas, jo tā ir viņas atpūta un brīvais laiks. Negribi - neskaties! Tas man atsauca atmiņā to, kā arī man vienreiz viena firmiņa piesējās par neatbilstošu kontentu fb. Tipa, atdodu viņiem savu darbdienu laiku, strādāju, bet viņi man dod kaut kādu bruto 800 un vēl piesienas par to, ka brīvajā laikā esmu joka pēc uzkrāsojies lauku ballītē un ielicis to friends only? Šitā attieksmīte no mūsu sovjetu dievzemītes ir jāizmēž nafig ārā!
(ieliet vēl)(Thread)
[User Picture Icon]
From:[info]klusais_okeans
Date: May 9th, 2020 - 10:06 pm
(ieraksts)
Pret vidējo pirkstu man, protams, nekādu iebildumu nav, man vispār šajā sakarā nav nekādu iebildumu vai nosodījuma, tikai vēroju un prātoju, nez uz ko cilvēki pavilkās.
(ieliet vēl)(Parent)
[User Picture Icon]
From:[info]heda
Date: May 9th, 2020 - 11:59 pm
(ieraksts)
"Nepieņemamu" privāto viedokļu un darbību okšķerēšana un stučīšana postsovjetu dievzemītē ir daudz mazāk izplatīta nekā "brīvajos" Rietumos.
(ieliet vēl)(Parent)
[User Picture Icon]
From:[info]zazis
Date: May 25th, 2020 - 01:46 pm
(ieraksts)
Augstām amatpersonām nav brīvā laika. Viņi 100% laika ir augsta amatpersona. Tā nu tas ir.
(ieliet vēl)(Parent)