Nov. 23rd, 2016 @ 05:48 pm (no subject)
runāju ar draudzeni no Latgales, tostarp par brīnišķīgajām MUN izmaiņām, bet viss kārtībā - tur masveida atlaišana un mazo uzņēmumu slēgšana sākusies jau pirms laiciņa, tikko padzirdot par gaidāmajām nodokļu izmaiņām. Pastāstiet man vēlreiz, kuri un kā tieši no šitā visa iegūst.
[User Picture Icon]
From:[info]deloveja_kundze
Date: November 23rd, 2016 - 06:12 pm
(ieraksts)
es turpinu cepties par visām mazajām, jaukajām vietām, kurām tiek atņemta iespēja eksistēt pašām par sevi, jo izskatās, ka ir divi varianti - vai nu tu kļūsti par milzu powerhouse un biznesa lielzivi, vai nu tu eksistē uz pabalstiem un citu atbalsta. es domāju par Kino Bize, par Kinoblogeriem, par visām šīm iniciatīvām, kas dzīvi šeit padara daudz dzīvojamāku, jo nav jāsamierinās ar forum cinemas diktatūru, bet acīmredzot jo mazāk cilvēku kaut ko dara, jo mazāk problēmu, vai ne. un ironiskā kārtā ir daudz vieglāk saņemt kkf atbalstu, lai bez peļņas par nodokļu maksātāju naudu rādītu filmas ar bezmaksas ieeju, nevis izrādīt ne-Holivudu un ne-Krieviju par pieejamām biļešu cenām.
(ieliet vēl)(Thread)
[User Picture Icon]
From:[info]klusais_okeans
Date: November 23rd, 2016 - 06:25 pm
(ieraksts)
(nopūta)
(ieliet vēl)(Parent)
[User Picture Icon]
From:[info]vilibaldis
Date: November 23rd, 2016 - 08:19 pm
(ieraksts)
man nez kāpēc arvien vairāk sāk šķist, ka kādam būtu ļoti izdevīgs liels un no cilvēkiem brīvs zemes pleķis Latvijas izmērā, kā tās tukšās centra mājas, kas pamazām pārtop spokos.
(ieliet vēl)(Thread)
[User Picture Icon]
From:[info]nistagms
Date: November 23rd, 2016 - 08:30 pm
(ieraksts)
Matīsa / Brīvības stūra mājā nu jau kādu laiku spokojas.
(ieliet vēl)(Parent)
From:(Anonymous)
Date: November 23rd, 2016 - 08:39 pm
(ieraksts)
uzreiz divi labumi, tiek iegūts daudz brīvu telpu, īpašumu, nebūs jāmokās ar ārā sviešanu, kā arī tiek krietni pazemināta šo īpašumu tirgus vērtība, visu varēs sapirkt pa lēto. ideāli!
(ieliet vēl)(Parent)
[User Picture Icon]
From:[info]saikne_neochin
Date: November 23rd, 2016 - 09:34 pm
(ieraksts)
kādai ķirzakai gan jau, bet labāk gribētos zināt, ko darīt, lai tas mainās. citādāk, baigi škrobē, ka nemetu žetonu par labu busiņam un bezatbildībai.
(ieliet vēl)