klints ([info]klints) rakstīja,
@ 2004-11-01 15:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pārdomas ...
Pašnāvnieku cildinātāji par viņu nāvi nosoda pasauli un visu vainu uzkrauj tai. Bet varbūt tie, kas paši sev pieliek roku, nevienā citā vainu nesaskata un spriež, ka dažam organismam ir pienācis laiks mirt? Un redz to daudz skaidrāk nekā viņus zaudējušie mīļotie un draugi?

Tomēr tas viss ir pārāk bīstami. Es izdzēsu savas bēdas, padzinu veselo saprātu un savus grēkus aizliku sev priekšā kā vairogu. Es grēkošu, bet būšu piesardzīga un dzīvošu mūžīgi...


(Ierakstīt jaunu komentāru)

...
(Anonīms)
2004-11-01 16:55 (saite)
Greekot ir skaisti, ja no taa kaadam (vienam vai diviem...) ir kaads labums. Kaut vai mirklis iiss... Bet tik labi... Laikam greekoju arii es, jo domaaju...
Nevajag domaat - tas ir kaitiigi veseliibai :) Bet ko lai viens nabaga cilveeks dara, ja vinjam piemiit shis netikums - DOMAAT. Bucjas - tu jau saprati par ko es te... L.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: ...
[info]klints
2004-11-02 08:43 (saite)
Bet nevajag, kaut arī it kā bieži ir tomēr labāk, ja tu domā, bet šī situācija ir tāda, ka vajag domāt kā to novērst nevis par to domāt. Ir viegli runāt, bet lai arī kā tu teiktu, ka es tevi nu nekādi nevaru saprast, jo man ir savādāk nekā tev - es tomēr tevi saprotu, jo es tevi izprotu līdz matu galiņiem.
Un šis mans posts nebija par grēkošanu kā tādu, ka to vajag darīt vai atbalstīt, šeit bija runa par grēku atņemt sev dzīvību. Un tu pacenties tomēr domāt par to visu kā par pozitīvām emocijām, nevis kā kaut ko šausmīgi negatīvu, ko nevar novērst vai kas nobeidz tavu dzīvi.
Buča tev arī. Un gaidu tevi Liepājā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?