klints ([info]klints) rakstīja,
@ 2005-03-04 15:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Manā acu priekšā nupat uz gājēju pārejas notrieca 6gadus mazu bērniņu. No trieciena bērniņš pa asfaltu aizšļūca vēl aptuveni 3 metrus. Aiz mašīnas palika pamatīga bremzēšanas strīpa.
Bērniņš, paldies Dievam, pietrausās kājās un sāka ļoti raudāt. Šoferis laikam no šoka aptuveni 2 minūtes nespēja izkāpt no mašīnas [varbūt pieļāva domu vienkārši aizbraukt?]. Visas mašīnas apstājās un steidzās aptvert situāciju, līdz ar to es ceru, ka tika izsaukta gan ātrā palīdzība, gan policija, jo, lai arī bērniņš paša spēkiem piecēlās kājās, tas tikai liecina, ka nebija mugurkaula lūzums vai kāda tikpat spēcīga trauma. Jebkurā gadījumā pēc šāda trieciena ir aizdomas par iekšējiem bojājumiem [kaut tā nebūtu].

[info]klints aizspiež ausis - galvā dun troksnis ar kādu mašīna uztriecās un atsitās pret bērniņu.
Kā sāp galva.

Es neatceros kā nokļuvu līdz birojam.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

tiešām šausmīgi..
[info]superego
2005-03-04 15:39 (saite)
Saņemies, paskaties ārā pa logu, saulīte joprojām tika pat silta, spoža un aicinoša! Domā par labo, ka bērniņš dzīvs, ka šoferis neaizmuka, ka viss būs labi, tikai jābūt uzmanīgiem un sevi jāsargā. Cik labi, ka viņu neizšķaidīja pa asfaltu un Tev to nenācās redzēt. Nesen noskatījos filmu -21 grams-, nedod Dievs, ko tādu pieredzēt un nebūt neviena no tās varoņu vietā. Ievelc dziļi elpu un lēni palaid to ārā.. būs labi, jau ir, tas ir garām , nepaliec tajā.. Tu esi dzīva, elpo, viss turpinās.. :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: tiešām šausmīgi..
[info]klints
2005-03-04 15:55 (saite)
Es zinu, paldies tev.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

....
[info]lion
2005-03-04 15:46 (saite)
Domaa tikai labas domas miiljo sauliit! Esmu ar tevi. Miilu...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: ....
[info]klints
2005-03-04 15:55 (saite)
Man šausmīgi gribas raudāt, jau kopš brīža, kad spēru pirmo soli birojā. Man nežēlīgi trīc rokas un galva ir tāda, ka neko darīt nespēju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: ....
[info]lion
2005-03-04 16:00 (saite)
tad neturi to visu sevii. atljaujies vienreiz buut arii neaizsargaata. pasaki, ka aiziesi liidz Bizei un meegini atpuusties. Bucchas tev...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: ....
[info]klints
2005-03-04 16:11 (saite)
Nē - tas viss jau ir pārgājis - kā jau man - neilgs brīdis un viss ir ok.
Nebūs asaru, nebūs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

Re: ....
[info]klints
2005-03-04 16:13 (saite)
Starp citu, nupat nosuutiiju Kristapam, Ivaram un Simonai [Guntis un Andris jau tika informeeti mutiski par manus haadu riiciibu] oficiaalu atluugumu no menedzheres pienaakumiem ar piebildi veestules beigaas - lai nemeegjina atrunaat. Tikai viss protams Sinchas iipashi lietishkjajaa formaataa.
Protams, ka arii neatteicu vinjiem drauga pakalpojumus, ko vinji toreiz visai veiksmiigi noformuleeja - ka es neesmu draugs, es esmu menedzheris. Tagad paluudzu nomainiit manu statusu uz vienkaarhsi draugu.
Guntis un Andris mani saprata un neviens no vinjiem nepacentaas mani atrunaat, taapeec sapratu, ka solis ir pareizs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: ....
[info]lion
2005-03-04 16:16 (saite)
Nemeeginaashu arii es tevi atrunaat, jo zinu, ko no tevis tas prasa. tas nava taa veerts. bet tici man, Ivars, Kristaps un Simona nesapratiis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: ....
[info]klints
2005-03-04 16:21 (saite)
Es zinu, un tas man lika mociities paaris dienas vienaas skumjaa. Bet es vairs nespeeju panest to ko Kristpas un Ivars man liek. Ja tas viss veel buutu ar nelielu cilveeciibas pieskanju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]chiry
2005-03-04 17:20 (saite)
S^^ds ar shoferi, ka tik beerninjam viss buutu kaartiibaa! Esmu redzeejis ko liidziigu, pats toreiz jutos kaa salietojies antistresus. antidepresantus un MEGAapaatikjus un staigaaju taads kaut kaadas 2 dienas neko iisti neredzot...

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?