klikata ([info]klikata) rakstīja,
@ 2008-11-28 10:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:šāds - nekāds
Mūzika:lekciju diskusijas

par sērīgo Festivāla noslēgumu
he he, Māriņ, sen neesmu no Tevis neko dzirdējusi un vēl jo vairāk redzējusi. dikten gribētos satikties!

bet.. tiem, kas interesējās, esmu dzīva un no mūsu kompānijas neviens prāmi labprātīgi nepameta, jūrā neiegāzās. pasākums bija varen jauks, vispār, ļoti lēts labai laika pavadīšanai. noveicās arī pašā Stokholmā, kur uz labu laimi staigājām, vadoties pēc skaistākajiem tornīšiem, beigās saprotot, ka labākās vietas esam redzējuši. vēl satikām veinu varen jauku latvieti, kas tur dzīvo. Viņš mums tad arī izrādījā pilsētas labākās skatu vietas un biku arī vēsturi. diemžēl nezinam ne viņa vārdu, ne vispār, neko, līdz ar to sazināties ar šo jauko cilvēku nav iespējams :(

bet šis "slīkoņa gadījums" izbojāja visu atpakaļbrauciena ballītī un noskaņa uz prāmja bija ne tā labākā, vienkārši runājot. ja uz prāmja vēl mētājām melnos jociņus, tad mājās atbraucot gan bija dīvaini, pirmais - kā zona, tā visi pēc kārtas zvana un prasa, vai esam joprojām pilnā sastāvā. kā arī internetā LV komentārus palasot tiešām šķērmi ap sirdi metas, jo cilvēks tomēr miris. protams, es arī uzskatu, ka tā bija tīrī viņa vaina, jo man tās margas ir līdz krūtīm, tur diezgan jāpacenšās. tiešām žēl apkales un vecāku, nevienam neko tādu nenovēlētu. skumji bija jau tajā ziņā, ka skaidrs jau bija pēc 5 min., ka viņš neizdzīvos, un 2,5 stundu glābšana būtībā bija tikai mirstīgo atlieku atrašana.

bet Latvietis kā jau latvietis, kā padzird pa radio, ka men overboard, pa taisno ķer jaku un skrien skatīties. sēžot kajītē to dipināšanu dzirdējām ka nemetās un par to iesmējām. bet, tā jau laikam tikai cilvēka normālā ziņkārība. tomēr, dīvaini, ka tā.

vienlaicīgi šobrīd tāda krīze iestājusies, darbā termiņi spiež. bet saprotu, ka tā ir lieta, ko es vēlos darīt, patīk man tās zinātniskās nodarbes, ceru, ka viss izies. labākā sajūta bija, kad dabūju caurlaidi. smieklīgi, zini, kā tāds bēbītis, dabūjis konfekti un jūtas varens :D :D

feminisma lapai joprojām neesmu pieķērusies... bet tgd galvenais ir bakalaura tēzes un doma, ka pēc 3 nedēļām augstskola būs over un sāksies nākamo studiju plānošana.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?