klikata ([info]klikata) rakstīja,
@ 2008-10-28 12:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:KD rakstošs
Mūzika:Iļģi - Diždancis

par laiku, kas skrien..
augstskola ir pagājusi vienkārši kā ātrvilciens, jau tūliņ ir novembris un tikai mēnesis palicis, ko iet uz lekcijām, pēc tam jau godam varēšu saukties "B.A." :D dīvaini. dzīve skrien.

šobrīd aktīvi plānojam atpūtu. patiesībā brīnos, jo vairāk jādara, jo labāk saplānots laiks un lieliskāka atpūta. ceļojums uz Drunken Ferry plānojās, izskatās, ka būsim kādi 12 cilvēki, tas priecē. Stokholma uz Ziemasvētkiem ir skaista, bet galvenais jau jūra naktī. es tādēļ tik
ļoti mīlu prāmjus - tā sajūta, kad naktī izej uz klāja un apkārt ir tas nezināmais, milzīgais, draudīgais un ļoooti skaistais tumšums, viļņu skaņas. eh. un štrunts, ka cigareti tavā vietā izpīpē jūra, bet tās sajūtas :D ceru, ka tai kompānijai nav jūras slimība:D Rūdis aju sasūtījis biļetes uz Jauno Rīgas teātri. he he, super, ka viņš tā manu psiho-stradiņu neirozi uztver. nekas, ka tev nav laika, 7dien uz Igo koncertu un tad katru nedēļu pa vienai JRT izrādei. es ļoti gribu uz to Dzīvo mironi.


feminisma teorijas mājas lapa top lēmi un pamazām, Irākas sievietes man nedot laiku nekam citam :D apsolos sev, ka to mājas lapu līdz gada beigām savedīšu kārtībā, kā nekā, ļlloooti daudz rakstu jau ir sakrājušies, atliek tikai biku uzfrišināt un salikt iekšā.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?