klikata ([info]klikata) rakstīja,
@ 2008-06-30 14:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:Zeitmangel - īgs
Mūzika:De-Phazz - Something Special

Aleine in Bonn CXIII
es zinu vienu lietu, kas man no šīs valsts pietrūks - kultūra un mākslas baudīšanas iespējas. Latvijā es šaubos vai es varētu nopirkt 1930. gadā izdotu grāmatu par Sievietēm Baltijas reģionā. baigais prieks par šo grāmatiņu. mums pašā centrā ir tāds fantastisks lietoto un seno grāmatu būcenītis, no veca, veca koka, tāds noplucis, bet tik labas lietas tur iekšā un par smieklīgām cenām. sākot ar Platonu, beidzot ar Hemingveju, S. Bovuāru, 1980to gadu National Geographic izdevumiem, romāniem, vārdnīcām, māklsas grāmatām un reprodukciju krājumiem utt. nopirku 1990. gada novembra National Geographic, kur numura raksts ir par baltijas valstīm un to ceļu uz neatkarību, ar bildēm no mūsu revolūcijas, superīgi. rādīšu bērniem un stāstīšu par vēsturi pēc daudziem gadiem :)) vēl par 1 eiro savā īpašumā ieguvu 500 lapaspušu ielu grāmatu par Meksikas politiku 20. gs. žēl, ka nemāku franču valodu, Bovuāru oriģinālvalodā būtu superīgāk lasīt. bet to es vēl paspēšu. franciski iemācīties.

bet man vareni garšo auksta kafija ar pienu. speciāli tgd nedzeru, lai varu vēlāk. jo būs vajadzīga. vīns arī jau nopirkts, jo man tie politiskie pētījumi nelielā vīna reibumā labāk rakstās :D :D

nedēļas nogale bija lieliska, nekad gan nebiju iedomājusies, ka līdz pieciem rītā verētu runāt par Šleseru.. un bija jautri visu laiku, forši tā, ka kursa biedrenes tgd tādi labi draugi, jo, šķiet, ka Latvijā jau nu gan mēs tā nebūtu satikušās. aigājām vēl uz sieviešu muzeju un es izstaigāju arī matemātikas un skaitļošanas muzeju. kā tāds mazs bērns cītīgi iekustināju jebkuru atļauto seno kalkulatoru un staitļošanas aparātu :D :D

man ir jauna atkarība, skatos Scrubs.. tieši tajā laikā, kad būtu jāraksta hausarbeit. bet es esmu gatava. lekcija tikai vēl rīt un tad visu nedēļu varēšu drukāt. žēl tikai, ka man mājās nav bibliotēka.

ā, garndrīz aismirsu, par bērneļiem un viņu spēļlaukumu runājot, vakar bija viens jauks skats, vectēvs saviem bērniem bija piepūšamo peldbaseinu aiznesis uz smilškasti. spēlējās ar viņiem kopā un plunčināja kājas tajā dzeltenajā baseiniņā Gulbja ezera ritmā. viņam bija varen laba balss, jo izdungoja viņš meldiņu skaisti. stāvēju uz balkona un smaidīju. sīkie, protams, arī bija starā.



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?