klikata ([info]klikata) rakstīja,
@ 2008-05-02 11:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:labs!!
Mūzika:Michael Jackson - Billy Jean

Aleine in Bonn LIV
nju jā, notikumiem bagāta nedēļa, atpūtas, ne akadēmiskajā ziņā, protams :D :D lai atcerētos visu, kas man jāuzraksta, izmantoju čeka aizmuguri un lieku galvenos punktus :D D tādat, kopsavilkums no otrdienas līdz pat šodienai, piektdienai, jo, pēc 5 stundām satikšu mašeli :D :D lazanja!!! bāc!!! galīgi aizmirsu par viņu... maza pauze

viss kārtībā. gatavības pakāpe augstākā, tieši tāda, kādai lazanjai ir jābūt.

tātad:

punkts 1: vācieši kļuvuši nepacietīgāki, atnākot pavasarim, var dzirdēt arī mašīnu pīpināšanu un nepamierinātību ar "pārlielu lēnu vilkšanos"

punkts 2: neatceros, vai šito teicu, vai ne, bet penčuki te ir varen aktīvi, viņiem pat pašiem savs "nozares" veikals, tā arī uz izkārtnes rakstīts - nozares veikals senioriem. atrdami ur spieķīši, ratiņi..

punkts 3: šis stāsts ir varen interesants, vismaz manam prātam, ne velti Somija ir demokrātiskākā valsts pasaulē, to arvien vairāk dzirdu, kad parunāju ar somiem. bet, vienas somietes māsa, kurai ir 31 gads, jau 5 gadus draudzējas ar vienu puisi, bet jau 2 gadus vienlaicīgi draudzējas arī ar citu. abi vīrieši viens par otru zina. otrajam no viņiem, tam, ar kuru viņa draudzējas ir 4 gadus vecs dēls un sieva. arī viņi ir informēti par pastāvošo situāciju.
Bet - pāri visam, visa šī jaukā kompānija - 2 sievietes, viens bērns un 2 vīrieši pēc mēneša sāks dzīvot kopā vienā mājā!! atliek tikai teikt, nabaga bērns :D

punkts 4: esmu te pamatīgs masāžu specs :D īsi un konkrēti :D

punkts 5: jo siltāks laiks, jo mazāk vietas zālītē, visur grilli, futbola spēles, pikniki. piemājas zālītē mums pat 2 lieli furgoni jau darbojās ar alus tirgotājiem.

punkts 6: nopirktas biļetes uz Figaro kāzām, ar māšeli parīt iesim

punkts 7: pērkot drēbes, es piefiksēju faktu, kuru daudzi, kas iepērkas ārzemēs jau zināja, bet es kkā nē, proti, vajadzēja nopirkt bolero jaciņu operas gājienam, bet kleitas nebija līdzi, līdz ar to es nezināju, vai audums derēs vai nē. bet, pārdevēja mierīgi - nopērciet, aiznesiet mājās, ja neder vai nepatīk, nepiestāv, vienkārši 14 dienu laikā atnesiet atpakaļ, apmainīsim vai atdosim naudiņu. jā, mums LV līdz tam vēl tālu :D protams, pie kleitas klāt nederēja, bet smuks bolero ļoti, tāpēc atpakaļ tāpat nenesu :D

punkts 8: skaistīts ar vēl vienu paziņu - polieti, ar kuru mums vienks modulis ANO ir kopīgs. satieku viņu tikai reizi nedēļā, lekcijā, līdz ar to varu saukt tikai pat paziņu. bet, šī mani satiekot pirmais ko izstāsta, "zini, es šonakt paliku pa nakti pie viena puiša, kuru knapi pazīsti, viņģs gribēja ar mani pārgulēt, bet es neļāvos, jo man tak tomēr puisis Polijā. šonakt atkal pie viņa palikšu."

pietiks ar Godmaņa punktu sistēmu :D :D

pēdējās dienas ir bijušas varen jaukas, proti, man atbrauca ciemiņi no Latvijas un Nīderlandes. Aisma, tev ir varen jauks vīrietis :P tik superīgi miļi satikt savējos. cerams, ka viņiem Bonna patika. dīvaina sajūta. tāpat kā mājās, var runāt latviski, tusēties un atpūsties. patiesībā, šitā kā ar Aismu es sen nebiju pieēdusies - kamabērs, brī, daudz daudz vīna un alus :D, kā arī šokolādes bučas, kā tad bez tām :D izrādās, tas nosaukums "nēģeru bučas" ir internacionāls, un visi rasistisku apsvērumu dēļ viņu vairs nelieto. lai gan tāpat zina, ka tas ir to gardumu īstais nosaukums :D :D

pēc pamatīgas bohēmas 3dien, sekoja vēl lielāks trādi-rīdi 1. maijā, kad šie svētki tika sivēti somu stilā. no pulkstens 12 jau šņabis, alus, šampanietis. rezultātā uz 8 vakarā visi jau līki un iet gulēt :D vispār jau apstākļi bija drausmīgi. Bonnas centrā priecājamies, cik silts laiks un cik spoža saulīte, bet kā metro iebrauc Rheinaue, Reinas parkā, tā sāk gāzt. man un Aismai kājas slapjas, tā vēl, gudrīte, ar īsajām biksēm. nekas cits neatlika, kā dzert to somu brīnumu. vispār varen garšīgs, garšo pēc mentola un piparmētru sajaukuma ar šņabi. uzdzeramo nevajag, jo piparmētras ir varen spēcīgas. gatavo pavisam vienkārši - izšķīdina tādas tumši brūnas mentola [angliski saucās fishermen's friends] končiņas šņabī, pamatīgi visu laiku kratot, kamēr izveidojas vienota masa.

nju jā, vieta mums bija kalna galā, varen vēlaina, līdz ar to te notika pamatīga organisma sasildīšana. esmu tikusi pie somu viduskolas beidzēju cepurītes un visu vakaru somi nevar tik nopriecāties, cik ļoti somiska es izskatos. no viņu puses man jau ir divas iesaukas - young skywalker, kuru viņi izmanto ikdienā, jo redziet, atkal savam saprāta līmenim esmu tik jauna, ka ne nopriecāties :D un honoured Finn, par godu manai integrācijai ar šo ziemeļu tautu.

amerikānis, kuram arī bija atļauja piedalīties somu baļļukā, varen piedzērās, pirms tam stāstīja, ka izpīpējis savā mūžā 15 cigaretes kopā, viņam ir 23 gadi, bet vakar vien nopīpēja kādas 3 vai 4.


diemžēl tāda jau ir tā mirkļa burvība, viņu var izjust, bet lai uzliktu uz papīra, ir jātrennējas, es pagājušās dienas ar Aismu un somu 1. maiju nemāku tik jauki izstāstīt, kā patiesībāa bija, tāpēc, ļauju jums vaļu fantāzijai :D māšee būs pēc nu jau 3 stundām!!



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?