klikata ([info]klikata) rakstīja,
@ 2008-04-14 17:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:darbīgs
Mūzika:Prāta vētra - Brīvajā kritienā

Aleine in Bonn XXXVI
pēdējās dienas es beidzot mācos. mācību nolūkos esmu pat apjēgusi, kā savam datoram varu uzslēgt vācu alfabētu. CV arī vāciski beidzot ir iztulkots, nākampirmdien jau pirmā prezentācija par "Defektu demokrātijām, pelēkās zonas režīmiem un hibrīdrežīmiem, kā arī delegatīvajām demokrātijām". kā jau iepriekš rakstīju, baidījos, ka netikšu galā, jo maģistra priekšmets, "baigais" pasniedzējs un tikai trešā mācību nedēļa, ne-perfektas vācu valodas zināšanas.

BET beigās viss iznāca labāk kā plānots, pasniedzējs ļoti jauks un pretimnākošs, pateica, ka vairāk par 10-15 minūtēm nevajag, tikai no vienas grāmatas jātaisa, jo otru viņš pats paņemšot un gribot izstāstīt. runāja krieviski un visu laiku smaidīja, teica, ka Jelgavā arī bijis un tur viņam traki patīkot, brīnījās, ka es Rīgā ebreju muzeju nezinot :D :D

vēl viens plus šim profesoram ir tas, ka viss ir līdz galam izplānots, samaksā 13 eiro un dabū milzīgi, milzīgi biezu, spirālē iesietu literatūras kopsavilkumu - visi materiāli, kas jālasa, jau izkopēti, salikti secībā un iesieti spirālē attiecīgā secībā. super!!

un atkal man jānopūšas... kāpēc mums RSU tā nav....

man tā kā bija līdzi tikai karte un nebija skaidras naudas, viņš pat naudu aizdeva, lai to mapi man viņa sekretārs iedotu.

tā kā šo ap 3kg smago mapi varēšu iekļaut savā jau tā pārbāztajā čemodānā mājupceļā. un tā nu gan būs problēma, ņemot vērā, ka atbraucu jau ar 38 kg bagāžas

par mājupceļu runājot, šodien ienāca prātā ķecerīga doma... 2 VW Golfu te var nopirkt pa 150-200 eiro, rodas ideja vienu tādu grabažu nopirkt un taisīt roudtripu uz LV jūlija beigās kopā ar draugiem... ta jau manīs, pagaidām tikai idejas līmenī šitais viss.

laiks, protams, kā vienmēr - sūdīgi mainīgs :D - šodien atkal visu laiku līst, tikai līdz ar slapjo lietu ir arī skaistais, proti, magnolijas sāk noziedēt un ir sācies magnoliju ziedlapiņu lietus. bet godīgi sakot, es nevaru vien sagaidīt, kad šis mainīgais, kā vācieši saka, aprīļa laiks, beidzot beigsies, tā kā būtu laiks!!!

dienas prieciņš man šoreiz ne zaķis, bet gan pie universitātes parkā sastaptā vāvere kuplaste, joprojām nevaru pierast, ka gan zaķi, gan vāveres te pa pilnam pilsētā. Bonna it kā liela, bet tai pašā laikā zaļa un mājīga.

otrs dienas prieciņš - man tējas un kafijas skapī ir 2 mājdzīvnieki - Tomass un Grābe [zirnekļi] - vienu no viņiem par īres nemaksāšanu paspēju izmest no skapja, bet otrs paspēja ieslēpties eņģē. nedomājiet, ka man tur baigā nekārtība, vienkārši, skapis liels, a kafijas un te'jas tikai vienā plauktiņā :D :D

bet šokolādes "buču" mānija laikam sāk mazināties, šoreiz varēju tikai puskasti izēst :D :D :D



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?