klikata ([info]klikata) rakstīja,
@ 2008-03-29 21:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:miers

Aleine in Bonn, XX
man jāsāk būs mācīties romiešu cipari, kā ir simts un tā tālāk :D

stāstāmā un iespaidu ir daudz, tikai nav gribēšanas vairs kkā rakstīt :))

pie Bonnas jau daudz maz esmu pieradusi, tikai sāku te skatīties, ka savu solījumu par vienu muzeju dienā nepildu :D bet nedēļā uz vienu es aizeju :))

no nepastāstītajām lietām, man pie tualetes poda ir uzraksts "please remove bits of shit after shitting". nelaba aizdoma, ka idejas autors ir pakistānis :D drīz, man šķiet, es pielikšu klāt tekstu "nolaidiet poda brilli uz leju, pēc čurāšanas" šajā ziņā, šķiet, grēko mazais korejietis.

varak bija mana tīrības ddiena, izmazgāju grīdas, sakārtoju savus papīru kalnus, kā arī mazgāju veļu. un pirmo reizi ieguvu ķīmisko apdegumu. izrādās, Vācijas mazgāšanas līdzekļi ir stiprāki par Latvijas, lai gan nosaukumi tie paši.

kā par laimi, Trīras RSU meitenēm ierodoties Bonna bija parūpējusies par labu laiku. šāda diena, kad visu laiku spīd saulīte, šķiet, bija otrā visā manā Bonnas dzīvošanas laikā. vispār tik patīkami satikt latviešu valodā runājošus cilvēkus, ņemot vērā, ka te sakarīgu sarunu biedru ir traki maz, šī diena bija medus maize. plusā varēja teikt visu par cilvēkiem, kuri nepatīk, jo viņi latviski nesaprot.

protams, nepārprotiet mani, esmu ļoti toleranta un iecietīga persona [pakistānis ir izņēmums] :D :D gaidu Bonnas erasmus pasākumus, jo gribās sabiedrību, normālu sabiedrību.


Trīres vīnu, ko Sabīne ar kristu atvera, vēl pamēģinājusi neesmu, jo rādās, ka šodien nav vīna noskaņojums. bet, gan jau pamēģināšu.

Zemes stunda pagāja nemanot, biškucīt paskatījos Šerloku Holmsu un sveču gaismās risināju sudoku :D vispār, iela loga pusē bija pilnīgi tumša, tikai laternas, bet nezinu, vai tas bija akcijas dēļ vai tie cilvēki tiešām nebija mājās. bet sajūta laba.


mums izrādās ir jauna erasmus koordinatore, kura mēdz palaist garām e-pastus. cerēsim, ka to lielo birokrātisko pēdējo problēmu tomēr izdosies atrisināt.

jāapskata vilcienu cenas un maršruti uz Trīru, paciemoties vajadzētu!


cik diez Latvijā cilvēki izslēdza gaismas un elektroierīces. man šķiet, baigias mīnuss šai akcijai ir tas, ka visplašāk lietotie un ietekmīgākie plašsaziņas līdzekļi - TV un Radio galīgi nav ieinteresēti šīs akcijas popularizēšanā!

bet mums te Bonnā top jauna akcija, ja nemaldos, trešdien, vienā no lielajiem laukumiem būs protesta akcija par notikumiem Tibetā un pret Ķīnas rīcību. domāju, ka teikšu savu viedokli arī un aziešu piedalīties.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?