klikata ([info]klikata) rakstīja,
@ 2008-03-23 20:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:jaukum jauks
Mūzika:Regina Spector - Consequence of Sound

Aleine in Bonn, XIV Lielā diena
ņemot vērā, kādas bija manas domas par to, kā es pavadīšu šos skaistos ģimenes svētkus, aizejot gulēt vakar, diena ir izvērtusies varen jauka!

sākot jau ar apsveikumiem no mīļajiem draugiem un sirdsdraudzenēm, Rūda, parunāšanos ar radiniekiem, rīts iesākās pasakaini.

arī māte daba bija parūpējusies, lai diena izdodos, jo laiks laukā bija varen jauks - visu dienu spīdēja spoža saulīte.

pec pirmās dienas daļas virtuālajām jautrībām, mans kaimiņš pakistānis ierosināja, ka vajadzētu aizbraukt līdz Ķelnei. lai gan manas rasiālās bailes nu jau nedaudz pārvarētas, bet ne līdz galam, piekritu un devāmies iepazīt pilsētu. izrādās, ka studentiem katru darba dienu no 7,8 vakarā, 6dienās, 7dienās, svētku dienās sabiedriskajā transportā, vilcienā, autobusā, metro, trojekbusā visā lielajā Reinas - Vestfālenes teritorijā, ieskaitot Ķelni, utt. līdzi var braukt viena persona par brīvu:) līdz ar to man tas pasākums sanāca par baltu velti. un vieta tik skaista!!! lai gan no rīta nogulēju savu ieplānoto gājienu uz baznīcu, paspēju svecīti aizdedzināt un lūgšanu noskaitīt varenajā Ķelnes domā.

bāriņi arī jauki un pirmais vācu alus arī dikten labi garšoja. bāriņā bija vēl viena jaukum jauka lieta, proti, skanēja vācu šlāgei un tam pa starpu mūsu šlāgeris [kas laikam veidots uz vācu šlāgera melodijas] - Pie dzintara jūras :))

tagad var turpināt virtuālo jautrību, kopā ar pārbaudītām vērtībām - merlotu :)

p.s. WG virtuvē ir amizants skats, 3 mazkalibra cilvēciņi - trīs mazi korejieši ēd no mazajām bļodiņām un runā savā dīvainajā valodiņā. :D :D



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?