klasika

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Cilvēkiem patīk lielas lietas. Lielas krūzes, lielas mājas, grandiozi plāni. Liels nekas un tāli ceļojumi. Cilvēkiem patīk lielas lietas. Lielas vannas, pilni šķīvji un daudz ambīciju. Kopš kura laika lielām lietām ir liela vērtība?
  • Re: kāda vēl diskusija?

    diemžēl, kā jau mēs zinām, daži ir vienlīdzīgāki par citiem. diskusija tāpēc, ka ir viedoklis/-ļi.
    bet kas slikts tālos ceļojumos?
    • Re: kāda vēl diskusija?

      Nesaku, ka slikts, es konstatēju faktu, ka tāli ceļojumi cilvēkiem šķituši vērtīgāki. Nezinu, kāpēc cilvēks nemāk ieraudzīt pasauli sev apkārt, bet meklē skaistumu, aizrautības, piedzīvojumus un citus labumus un baudas tālu prom no tās vietas, kas viņu devusi dzīvē.
      • Re: kāda vēl diskusija?

        protams, brīdī, kad ceļojums tika pasniegts kā izklaides veids, uzsverot ne tik daudz ceļojuma kā garīgas pilnveidošanās vai nepieciešamības, bet gan kā sava stāvokļa pie/parādīšanas sab-ā vērtību, šādi ceļojumi daļai cilvēku sāka šķist vērtīgi. bet vēl joprojām ir tādi, kas apbraukā pasauli ar autostopiem, iztērējot 100 reizes mazāk, nekā tie, kas tam iztērē milzu summas. nezinu pat, kas ir labāk. ja runājam par to foršuma, skaistuma pamanīšanu tepat blakus - pilnībā piekrītu, tāpēc arī pats šovasar plānoju doties nedēļu garā pārgājienā pa dzimto zemi, jo apzinos, ka ļoti daudz kur vēl neesmu bijis un daudz ko neesmu redzējis. mans uzskats vsp ir tāds, ka vispirms jāapceļo dzimtene un tad var mierīgi kaut uz Dienvidpolu braukt.:)
        • Re: kāda vēl diskusija?

          Ne jau finansiāli vērtīgāki, bet tāli - cits - prom - "kas nav te" vērtīgāks.
          + par dzimtā kraja pārgājienu, man arī vēl tik daudz kas jāredz. Un tad kaut vai Dienvidpols, kā tu saki. (;
Powered by Sviesta Ciba