kkmi ([info]kkmi) rakstīja,
@ 2007-09-11 00:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nīn

Valdības komiteja šodien akceptēja grozījumus likumā par nekustamā īpašuma nodokli (NĪN), kas paredz, ka ar 2008.gadu tiks piemērota zemāka nekustamā īpašuma nodokļa likme un tiks noteikts apjoma pieauguma ierobežojums.
Kā skaidroja Finanšu ministrijā (FM), likumprojekts paredz, ka ar 2008.gadu nodokļa likme būs 1% no nekustamā īpašuma kadastrālās vērtības un nodokļa apmērs 2008., 2009. un 2010.gadā pie nemainīga nodokļa objekta nedrīkstēs pārsniegt iepriekšējam taksācijas gadam aprēķināto par vairāk kā 25%
(LETAs ziņa)

Jauki. Esmu pārliecināts, ka neesmu vienīgais cibiņš, kurš protams ir cēls, kvēls un gandrīz nemateriāls. Tomēr kaut kāds nekustamais ir. Tātad NĪN jāmaksā:

Un ko gan tas pie nemainīga nodokļa objekta nozīmē? Ja veicu šajā laikā kādu būtiskāku remontu, tad 25% pieauguma gadā moratorijs vairs uz mani neattiecās?

No vienas puses forši. No otras puses - tāda kaķis'n'pele spēlīte: Īstenībā Tev kkkmi pienākās maksāt vairāk kā Ls 1000 gadā, bet tu esi labi uzvedies un pagaidām maksāsi 75Ls, 94Ls, 118Ls. A 2011.gadā valstiski domājoši knauķi padomās vēlreiz.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?