Neparedzēta reakcija - 'Tis the season, bļe. [entries|archive|friends|userinfo]
kjiimikjis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

'Tis the season, bļe. [May. 24th, 2018|10:35 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Mnjāaaaa... Acīmredzot, atkal pienācis TAS laiks, kad jāķeras pie vecā hobija - laputu genocīda. Labi, ka tās zaļās maitas iekārojušas tikai vienu čili stādu, un uz otra tikai dažas knapi paspējušas pārvākties. Problēma tāda, ka šamās jāiznīdē visas - tām radībām pārošanās šajā sezonā nafig nav vajadzība, jamās sīkos dzemdē (!) tāpat vien. Un visi sīkie ir mātītes, kas paaugoties, procesu var atkārtot. Ja kaut viena paliek, pēc kāda laika atkal jāķeras pie nīdēšanas. Mļe.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]krii
Date:May 24th, 2018 - 10:52 pm
(Link)
Veiksmi.
Pirms diviem gadiem es dzīvesvietā sekmīgi veicu genocīdu ar Drogās nopērkamu kožu jipti, bet man bija jāglābj neēdami augi...
[User Picture]
From:[info]kjiimikjis
Date:May 24th, 2018 - 11:08 pm
(Link)
Kaut kad sanāca garšaugus izglābt, nosmidzinot ar tabakas novārījumu, turklāt garšai par sliktu nenāca. Diemžēl pārvācoties tā novārījuma pudele kaut kur pazudusi, šoreiz nācās iztikt ar mehānisko variantu - ar ūdeni nosmidzināt nost visus draņķus, kurus redz, tad pagaidīt, lai tie, kuriem šī procesa rezultātā uznākusi panika, izlien no slēptuvēm, un procedūru atkārtot, kamēr nevienu vairs nemana. Nekaitīgi, taču ne visai efektīvi. Nāksies tuvākās pāris dienas šitā pasmidzināties, kamēr neatradīšu ko labāku.
[User Picture]
From:[info]summoned
Date:May 25th, 2018 - 12:15 pm
(Link)
Tomātiem der pret, šķiet, tīklērci? Cik daudz tabakas vajag? Man šķiet, ka man kaut kāda neliela tīklošanās uz dažām lapām parādījusies pēc vienas apdzīvotas neļķes, ko gan fiksi izmetu, kad pamanīju...
[User Picture]
From:[info]kjiimikjis
Date:May 25th, 2018 - 12:23 pm
(Link)
Nez, es uz aci taisīju, no kaut kādas štruntīgas tinamās tabakas. Tādu kārtīgu kumšķi, kāds nu pagrābās, uz bišku vairāk kā puslitru ūdens. Nebija nekādu priekšrakstu, taisīju ar domu, lai būtu diezgan augsta koncentrācija - tādā veidā, ja pasākums nestrādātu, atkristu šaubas par to, vai uzlējums nav bijis par švaku. Bet nu, strādāja, tā kā pareizo proporciju piemeklēšana atkrita.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:May 24th, 2018 - 11:02 pm
(Link)
Noķert dažaus coccinella septempunctata exemplārus, ielaist tajos genocidējamajos augos. Der imago (vaboles), vēl labāk - kāpuri. Droši vien der arī citas coccinellidae sugas.
[User Picture]
From:[info]kjiimikjis
Date:May 24th, 2018 - 11:09 pm
(Link)
Jā, savulaik ir mēģināts, tīri labi sanāca (vaboli noķēru darba ķemertiņā, btw), šoreiz arī, ja kaut kur kādu no šiem lopiņiem atradīšu, likšu pie darba.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:May 24th, 2018 - 11:11 pm
(Link)
Jūmalā, konkrēti vecāķos ap šo laiku bieži var salasīt simtiem, viņas migrē baros un vējš mēdz ienest jūrā, tad skalojas ārā, nekas viņām no tā neskādē, tikai ir atdzisusšas un tātad apātiskas.
[User Picture]
From:[info]kjiimikjis
Date:May 24th, 2018 - 11:21 pm
(Link)
M, pareizi, ir gadījies ko tādu novērot. Būs jāaizbrauc kaut kad.
[User Picture]
From:[info]summoned
Date:May 25th, 2018 - 12:13 pm
(Link)
Eh, man arī noderētu kāds tāds lops...
[User Picture]
From:[info]vedjmah
Date:May 24th, 2018 - 11:56 pm
(Link)
Man atkal sākumā nogurušas smadzenes 4 reizes nepārprotami parādīja, ka tur rakstīts "lupatu genocīds" , parseris uzkārās un sagāju cilpā.

Atcerējos tikko arī ka tu pagājušajā gadā rakstīji par džiniem, vot vakar ienācās jauns modelis, rabarberu ingvera, sestdien domāju likt lietā, saucas Whitley&Neill.
[User Picture]
From:[info]kjiimikjis
Date:May 25th, 2018 - 12:51 am
(Link)
Oho, apskaužu :)