kjiegjels ([info]kjiegjels) rakstīja,
@ 2010-11-26 00:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Es bāžu galvu smiltīs un ļoti ceru, ka tas nav tas, par ko mani nakts viesi neatlaidīgi brīdina gandrīz gadu.
Šo varētu saprast tikai viens cibiņš, bet viņš laikam bāž galvu smiltīs no manis. Cik ļoti apaļa pasaule.

*
Man atkal ir internets, līdz ar to neko nevaru derīgu padarīt, esmu nozombēts. Gribas kaut ko uzrakstīt papīra formātā un daudz uzzīmēt papīra formātā diviem konkursiem, bet visu laiku domāju, ka vēl gandrīz gads priekšā līdz dead end, un tā dienu pēc dienas.

*
Šonakt klausos daudz Daiņus Lakaiņus, Veljanovs karsts, laikam beidzot sākšu krāt plakātus ("plakātu krāšana" ir viena no augstākajām fanošanas izpausmēm, tas nenozīmē, ka to tiešām darīšu), bet tieši Veljanova plakātus, nevis DL. Nejaukas pagātnes dēļ acīmredzot atgriežos pie 10 gadu vecumam raksturīgās apbrīnošanas/dievināšanas(mīlestības?) no attāluma un plakātu krāšanas nevis mēģinu izveidot ko noturīgu un reālu ar kādu īstu personu. Arī tāpēc, ka (ak manu dieniņ) nav ideālu cilvēku (pagaidām cenšos atturēties no teksta "Visi džeki ir lohi").


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gailis
2010-11-29 23:56 (saite)
Veļanovs izstaro tādu enerģētiku (seksualitāti?), kādu nav izstarojis neviens cits jelkad tuvumā redzētais cilvēks

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kjiegjels
2010-11-30 01:29 (saite)
Ooo, jāā. Pēdējās dienas tikai "rullēju" jūtubā tos klipus un blenžu siekalainu ģīmi. Jaunais "Gone" videoklips, kur Viņš (jā, kopš šī brīža immer ar lielo burtu, vēl labāk ar sirsniņām) rīvējas gar to stiklu, man norāva jumtu pilnībā, es pat aizgrābtībā "draudziņos" uzrakstīju kaut ko līdzīgu Sondores recenzijai (tikai pozitīvu). Šitajās dienās Viņš man čakras ir atrāvis kā logus vētrā, tagad nezinu, ko ķert un ko grābt, ko darīt un ko ne. Agrāk jau arī "cepīja", bet ne tik vājprātīgi (protams, akustiskais koncerts bija konfekte). Tagad laikam tāds iekšējais vilnis uznācis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?