Nikolass A. Dērsingtons ([info]kisswithafist) rakstīja,
@ 2020-01-27 16:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nevaru nepadalīties ar pēdējā laika mīļāko kulināro atklājumu – soubise jeb sīpolu mērci. Viss ir ļoti vienkārši – trijās ēdamkarotēs sviesta (pieņemu, ka var ņemt veg sviestu, neesmu mēģinājusi) maisot izsutina līdz pilnīgam mīkstumam plānās pusšķēlēs sagrieztus divus sīpolus, skatoties, lai nepiedeg (bez brūnuma!), sablenderē ar 200 ml saldā krējuma (again, visticamākais, der arī augu krējumi), pieber sāli-piparus, uzsilda un viss. Mežonīgi gardi. Varētu no bļodiņas dzert. Man pēdējā laikā vispār ļoti velk uz sīpoliem, nez, ko tas varētu nozīmēt (ja kādam vajag gardu marinēto sīpolu recepti 2 minūtēs, dodiet ziņu)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?