обои - [entries|archive|friends|userinfo]
Scandalo Calmo

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| fffff pajautā komenti jauns labot secondhand vissvienā ]

[2. Sep 2008|07:49]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
atcerējos. sestdien, kad ar kvkznu bijām pie jūras un zvilnot un peldoties bija pavadīts jau tāds pavisam ievērojams laiks, atrāvis acis no sava nelaimīgā riplija gaitām, pamanīju pavisam tuvu jūrā vienu pūķotāju. parasti viņi izvēlas teritorijas kaut kur tālu pa malām, ka ne nieka nevar redzēt - tik tādas ērmotas buras debesīs, kas izmisīgi tur spirinās, gluži kā gribēdamas paraut uz augšu jūras malu, lai varētu to saritināt kā kādu tepiķi. bet te viss pēkšņi norisinājās tik tuvu mūsu atpūtas vietai. pielēcu kājās, iebridu jūrā, lai labāk varētu saskatīt, un bija to vērts.
tas čalis, man tā šķita, nekāds baigais ass nebija, un šur tur funkcionēja tā diezgan nepārliecinoši un aptuveni, taču kopumā viss izsktatījās tik aplam aizraujoši un neloģiski, ka arī sagribējās. viņš tur traucās pa viļņiem ūdeni šķiezdams, tad lēc augstu gaisā, lidoja, krita, tad bura atkal viņu izcēla kājās, tādā garā. un kad šamais meta mieru, pamanīju, ka jūrā līdz ar mani sabriduši vēl kādi 10 tuvumā pirmīt laiski izlaidušies tēli. apmainījāmies komplimentiem (t.i. ne viens otram, bet attieciecībā uz nupat redzēto spettacolo) un atgriezāmies šēzlongos.
taču, šķiet, nospriedu te pāris citas štelles nokārtot, kas ātrāk kārtojamas, un tad painteresēties, kur tādu pūķotāju klubi piekrastē atrodami. aizbraukšu pamēģināt. un tēvzemē tak arī šī štelle tāda visai iecienīta, ja pareizi esmu sapratis.
Linksamēramies

Comments:
[User Picture]
From:[info]mazeltov
Date:2. Septembris 2008 - 09:56
(Link)