Maroka |
[10. Jul 2008|07:23] |
|
|
|
Comments: |
aizdomājos, ka vienīgā atšķirība no citām, rietumnieciskākām vietām visdrīzāk ir tāda, ka tieši tas pats notiek aiz virtuves durvīm..
nujā, bet tad tu vari mierīgi ēst neko nenojaušot. a visu urķēsanos redzot, apetīte ta pazūd:(
akjā, atcerejos, ka vot kā reiz sen atpakaļ sanāca strādāt tādā ēstūzī, kas pretendēja uz diezgan eleganta restorāniņa titulu. virtuvē strādāja prastākie urlas trenniņbiksēs un, khm, ja vien kāds zinātu, kādu ņirgāšanos un piesmiešanu tur pārtika dabūja izciest.. nekad tur neēdu un nevienam citam neiesaku. vot ņemu un ēdu mājās kopš tiem laikiem:D
jā, vienā jau kādu brīdi mirušā bet kādreiz visai iecienītā brokastvietā mans tuvs draugs reiz strādāja par pudeļu pavēlnieku. šad tad nonīku pie letes līdz pat slēgšanai, kamēr šamais saskaitīja piķi, sakārtoja kaujaslauku utt. tad palīdzēju iznest miseni. caur virtuvi protams. aktu šausmas. un par pavāriem tur šancēja ļoļiki, kas agrāk rāvušies uz kuģiem. ja gadījās, ka kāds pievēma ķemertiņu, tas bija jāmēž virtuves ļaudīm, nevis smalkajam animatoram, dzērienu ielējējam. | |