обои - loloskops [entries|archive|friends|userinfo]
Scandalo Calmo

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| fffff pajautā komenti jauns labot secondhand vissvienā ]

loloskops [26. Dec 2012|23:36]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linksamēramies

Comments:
From:[info]afm
Date:27. Decembris 2012 - 13:43
(Link)
nu mļe, šitik tizls horoskops man sen nav bijis.
"2013. gada janvārī un februārī Vēršiem būs vēl iespēja saņemt pagājušajā gada sastrādātos darba augļus, taču pavasarī viss izplēnēs kā migla vējā, bet tas kas paliks, izrādīsies, ka jums nepienākas. Šādi būs līdz pat rudenim. (..) Mīlestībā Vēršiem viss noritēs ļoti mierīgi, varbūt pat par daudz mierīgi. Ja otrā pusīte jums jau ir, tad variet uzskatīt, ka jums ir paveicies, jo viss paliks nemainīgs. Taču ja jūs esiet vientuļš, tad arī 2013. gadā nekādas izmaiņas nav paredzamas." man liekas, tur kādam uz vēršiem ir zobs!
taču, ņemot vērā, ka nav piepildījušies arī iepriekšējo gadu loloskopi, kas parasti solīja mūža mīlu un/vai ģimenes pieaugumu, ignorēsim arī šo :)
[User Picture]
From:[info]kinskis
Date:27. Decembris 2012 - 13:59
(Link)
Svīt. Tas nozīmē, ka tev būs mīlas orkans, man atkal ne nieka.
From:[info]afm
Date:27. Decembris 2012 - 14:26
(Link)
aha, mīlas orkans in the Austrian lavatories, nē, nu es vēl padomāšu, vai es gribu, lai tas nākamais gads vispār pienāk :D
From:[info]pievakare
Date:27. Decembris 2012 - 20:23
(Link)
perfekti kā pēc mana plāna (esmu vērsis; darbs līdz marta, tad nenoteiktu laiku be darba un ienākumiem un rudenī sākt tikt pie naudas). tas horoskopu sastādītājs vandās pa manu papīrformāta dienasgrāmatu. pa purnu viņam!
From:[info]afm
Date:27. Decembris 2012 - 21:07
(Link)
nekas, nekas, tūlīt visi vērši viņam ka par šito nāks virsū, tad viņš tā vairs nerakstīs, hehehe.
rekur, te viens cits mums jau atkal sola ij jaunu dzīvi, ij pēcnācējus un seksuālo harizmu, ij iespējas nopelnīt ar atpūtu: http://woman.delfi.lv/dzivesveids/ezoterika/horoskops-visam-zimem-2013gadam.d?id=42928594&page=11