обои - progresa iela [entries|archive|friends|userinfo]
Scandalo Calmo

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| fffff pajautā komenti jauns labot secondhand vissvienā ]

progresa iela [3. Jul 2008|20:57]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
bella bija tāda plušķīga balonkas tipa kuce, kas reiz dzīvoja mūsu piecstāvenes podjezda pirmajā stāvā un, ņemot vērā, ka parasti parādījās kontekstā ar viņas veco diezgan šmigojošo saimnieci, kas visa cita starpā baroja apkārtnes bezsaimnieka kaķus ar smirdošu zivju ķidām, no šīm pašām ķidām arī šķita pārtiekam. un kamēr vecā pampa, droši vien laka arī viņas pretīgo šņjabi un pīpēja bezfiltra cigaretes, izsmēķus metot laukā pa logu.
kā kuce viņa bija ļoti agresīva, un vienreiz visnotaļ mizantropiskā noskaņojumā, bet manu protojaunību caurmērā pavadīja akurāt šāds gara nestāvoklis, es pat lūkoju viņu ar rudenīgi apautu kāju kustībām pārmācīt. labuma tur galu galā nebija nekāda. prātīgaka viņa nekļuva, un man pašam arī mieles un materiāls agros sestdienu rītos nokaunēties - ja tādā garākā retrospektīvā jāparaugās.
tā vai citādi, šī jēdziena klātbūtne itālijas iedzīvotāju ikdienas verbālajā materiālā diezgan ilgu laiku mani atkal un atkal saslēdza ar atmiņām par rejošu bestiju, ķidu smaku un veceni, kas vilkās savam vaļā palaistajam sunim nopakaļ, terorizētajiem bērniem pa gabalu uzsaucot realitātei neatbilstošu apgalvojumu - "ana ņekusajetsa, ana harošaja".
Linksamēramies

Comments:
From:[info]fanija
Date:3. Jūlijs 2008 - 21:16
(Link)
mhm, es ar zinu kuci bella, un tai ir turpinājums čella!
From:[info]kinskis
Date:3. Jūlijs 2008 - 21:20
(Link)
šitā, ja pareizi atceros, artodieviņ vēl pagājušā gadsimta astoņdesmito beigās. un babulis arī. viņas vedekla uzreiz pārņēma vecās zamaškas un misiju - barot kaķus un ieviest pilnīgi asociālu kuci, kas pārbarota staigāja platām kājām un atļāvās izteikties par katru, kas gadījās tuvumā.
From:[info]fanija
Date:3. Jūlijs 2008 - 21:29
(Link)
priekš kuces ok!:)
From:[info]kinskis
Date:3. Jūlijs 2008 - 21:36
(Link)
nja. citkārt es būtu rakstījis par suni, bet te .. zin' vēl ceremonierēties.
From:[info]zilais007
Date:3. Jūlijs 2008 - 22:32
(Link)
..izskatās, ka man tas sievišķis patiktu. Un kuce arī. Man vispār tas vārds ir ļoti mīļš, ņemot vērā, ka esmu atļāvusi saviem tuvākajiem draugiem apslāpēt savu verbālo caureju uz savas ādas. Vnk es neprotu apvainoties un ilgstoši dusmoties, tāpēc arī ļauju cilvēkiem izpausties savā izdomā, ja reiz viņiem to tik ļoti vajag. Nu, ja - visbiežāk lietotais vārds ir kuce..
P.S. Sevišķi saviļņojošos momentos - kucīte:))
[User Picture]
From:[info]kinskis
Date:3. Jūlijs 2008 - 23:56
(Link)
tas sievišķis bija ne vien ķidu, bet arī kodīga urīna aromāta pārnēsātājs. pa kāpnēm pārvietoties nācās ar aizturētu elpu.