обои - izlēmu par nepieciešamu pieminēt, ka [entries|archive|friends|userinfo]
Scandalo Calmo

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| fffff pajautā komenti jauns labot secondhand vissvienā ]

izlēmu par nepieciešamu pieminēt, ka [20. Jun 2008|14:04]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
manos laukos beidzot iestājusies svelme. tāda kas nokož un birdina vārgi zilganos oleandru ziedus, savukārt tradicionāli piedirstajā šķērsielā, kas ir akurāt pie naudas tipogrāfijas pakaļpuses, suņasūdi, tajā skaitā arī tie, kas radīti šīrīta pastaigu laikā, īpašus draudus vairs nesola. izkaltuši un nesvarīgi.

pastaigām izvēloties ielas saulaino pusi, atmiņā atgiežas arābijas lorenca kinematogrāfiskie piedzīvojumi. bet vienās tur pīnijās dzirdēju čirkstam šīsvasaras pirmo cikādi.

t.i., ja kāds vispār kādreiz plāno došanos uz šejieni, ticiet man, nu sākas īstais laiks. borgēzes dārzi smaržo tikai īstā vasarā un pasēdēšana kādas pīnijas ēnā cikāžu čirkstoņā ir stipri līdzīga iemigšanai vilciena kupejā, klausoties riteņu klabēšanā. baltvīns arī citos laikos tik labi negaršo. vakar pēc 'sa sartiglias' apmeklējuma, kad dzērām pēdējos didžestīvus uz balkona, termometrs vienos naktī rādīja 28. šonakt noteikti būs vairāk.

[un vēl varētu ar vairākiem līdzpaņemtiem vīniem parāpot starp diviem krogiem virtmaņu ģimenes apartmentu tuvumā, tā turpu šurpu :)] - piebilde, kurai nav ne jēgas, ne satura, nedz arī nākotnes rīcības programmas rakstura. dažu būtisku un gana objektīvu iemeslu dēļ.
Linksamēramies

Comments:
[User Picture]
From:[info]fjokla
Date:20. Jūnijs 2008 - 14:28

(Link)
Paldies, ka iepazīstināji ar savu stāstu (nu, to, kas meilā). Mī luv it:)))
[User Picture]
From:[info]kinskis
Date:20. Jūnijs 2008 - 14:41
(Link)
akh nu nav jau par ko, nav nudien,
gan jau pati ne to vien varētu sastāstīt