обои - [entries|archive|friends|userinfo]
Scandalo Calmo

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| fffff pajautā komenti jauns labot secondhand vissvienā ]

[28. Maijs 2011|12:11]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
jau kādus mēnešus štukoju par jauna datora iegādi. iesākumā valdzinājos no darba sudrabainā makbuka proo. pēc tam, pavisam pāris dienas atpakaļ nolēmu, ka davai, labāk tomēr airi, nav ko tur razkruķīties parametros, kas man nav tā baisi vajadzīgi - spēles nespēlēju, nemaketēju, filmas nemontēju. un tad, vakar pēkšņi osiņilo uz vēl lowāku faju - aipadu, kam nepieciešamības gadījumos pieplagošu klavieri. iespējas, proms, samazinātos, bet tad es būtu viscaur 21.gs otrajā desmitgadē. jau ar desire pārliecinājos, kā šitādi verķi lauž vecos ledus un kā mainās attieksme pret tehnoloģiskajiem razkladiem.
Linksamēramies

Comments:
[User Picture]
From:[info]wowow
Date:28. Maijs 2011 - 12:24
(Link)
Nu vienīgais drawback būs Flash nepieejamība, bet tā kā jūķūbs iet arī bez flaša - būsi dzīvotājs.
From:[info]kinskis
Date:28. Maijs 2011 - 12:26
(Link)
otrajos pados tas flash vēl nav atrisināts? viņi šito nieku grasās vispār ignorēt?
[User Picture]
From:[info]wowow
Date:28. Maijs 2011 - 12:28
(Link)
nav atrisināts un viņi nemaz netaisās risināt, cik saprotu. flash must die, kaut kā tā.
From:[info]kinskis
Date:28. Maijs 2011 - 12:48
(Link)
nu labi, suns ar flashu. manu jauno jūsmu nedaudz slāpē neziņa, kā uz viņa būs iespējams rakstīt latviski. + tur tādi nieki kā latvju spellinga ķērējs utt., jo vismaz rakstīt uz viņa es gribētu gan. androīdi laikam ir nedaudz elastīgāki. bet nu es gan arī vēl neesmu bijis aprunāties pie kāda āboļu tirgotāja, kam gan jau ir risinājumi zināmi.
[User Picture]
From:[info]wowow
Date:28. Maijs 2011 - 12:52
(Link)
Latviski rakstīt varēsi, tikai sanāks drusku lēnāk, vismaz rakstot ar pirkstu uz paša ipada (jātur pirksts uz a līdz parādās a ar visām iespējamām diakritiskajām zīmēm, tad jāizvēlas pareizais ā.
Man nav klavieres, tāpēc nezinu kā diakristiskās zīmes atrisinātas ar tās lietošanu, tas jāvaicā kādam citam, kas izmēģinājis.
From:[info]
Date:28. Maijs 2011 - 14:45
(Link)
ņem labāk airi. sver tikpat, bet jēgas vairāk.
From:[info]kinskis
Date:28. Maijs 2011 - 17:09
(Link)
Ķapļapa formāts man pēkšņi salikās diezgan atpakaļrāpulīgs. Un neko daudz jau arī es ar to datoru nedaru. Aipads savukārt ir kārdinājums iemācīties apmierināties ar mazumiņu, tb iemācīties kaut ko jaunu.
From:[info]
Date:28. Maijs 2011 - 17:19
(Link)
nez, es esmu skeptiska. tābeļdatori ir bijuši arī pirms aipada, bet haips ir tikai pateicoties apple izcilajām mārketinga stratēģijām. un man domāt, ir iemesls, kāpēc tābeļnieki tā arī nav ieviesušies, pirms stīvs džobss neieborēja, ka tā ir stilīgi.

man ļoti patīk apple produkcijas kvalitatīvā puse, bet manuprāt viņa sastāv no macbook pro un mac pro. nu, vēl varbūt var lielo imac pievilkt aiz ausīm. pārējais ir tīra pārdošanas meistarība un, ja ne gluži sūds uz kociņa, tad apinītis valmiermuižas cenā gan.

un vispār, ja jau apsvēri domu investēt airā, tad pasties uz šito: http://www.diena.lv/lat/tech/samsung-series-9-klepjdators-izaicina-macbook-air?galpos=3
From:[info]kinskis
Date:28. Maijs 2011 - 17:34
(Link)
S9 ir 2x dārgāks. Turklāt pīsis, kas man kaut kā apnicis un negribas. Iepriekšējie tableši neieviesās gan jau ka zināmu iemeslu dēļ, piem, limitētās wifi un 3g mob.interneta vides dēļ, tābrīža lietojuma stila dēļ. Tagad ir viss ir citādāk. Kaut vai žesti - tu stāvi lidostā chekina rindā un nepārtrauc savu ņemtni ekrānā; prezentācijās, piemēram, tas pats, visu ērti parādi padā vai caur projektoru tādā pilnīgi citādā veidā. Es īsti neredzu, kas man aipadā varetu pietrūkt. Un sīkāks par airi tas ir. Par S9 noteikti.
From:[info]
Date:28. Maijs 2011 - 17:21
(Link)
ā, un aipads man te blakusbirojā rezidējošam kungam ir. viņš vislaik staipa līdzi klavieri, peli un paliktnīti un neapmierināti burkšķ ierīces virzienā. ne bez iemesla drošvien.
From:[info]kinskis
Date:28. Maijs 2011 - 17:35
(Link)
Par ko tur burkšķēt? Nesaprotu.
From:[info]ts
Date:28. Maijs 2011 - 17:03
(Link)
kurš desire tev ir?
From:[info]kinskis
Date:28. Maijs 2011 - 17:05
(Link)
Htc, pirmais, kas parādījās pagājušajā vasarā.
From:[info]ts
Date:28. Maijs 2011 - 17:23
(Link)
protams, ka htc, kas gan cits. tātad vnk desire, nevis desire hd vai desire s?
From:[info]kinskis
Date:28. Maijs 2011 - 17:37
(Link)
Jāwohl, vienkāršais. Tik vai nebija tā, ka viena nokia vai tamlīdzīgs ārms nupat arī nav izlaidis desire.
From:[info]ts
Date:28. Maijs 2011 - 17:40
(Link)
cik tev baterija jamam tur?
desire hd, cik dzirdēts, knapi dienu.
From:[info]kinskis
Date:28. Maijs 2011 - 18:11
(Link)
Ne knapi,bet dienu+ tur gan. Ja iet uz beigām, tad izslēdz visus internetus un citus servisus, tad tīri kā telefons novelk vēl krietnu strēķi.