Sin sangre IV |
[8. Jun 2008|13:20] |
|
|
|
Comments: |
From: | formica |
Date: | 9. Jūnijs 2008 - 11:22 |
---|
| | Falanghinas vietā | (Link) |
|
:DDDD jādomā, Orvietto bija salds kā nekad!
| From: | kinskis |
Date: | 9. Jūnijs 2008 - 12:07 |
---|
| | Re: Falanghinas vietā | (Link) |
|
zini, ne vella, tā viesnīcas falanghina bija cepures tiesu augstāka. to pašu var teikt arī par ēdienu. nu nesanāk man tik labi kā restorānos :)
viesnīcas falanghinai varbūt arī bija "lielu svētku vai kā skaista kino" nots ;)
--- skatoties, kā itāļi gatavo, allaž niez mēle apvaicāties, vai tik viņi nav dzimuši virtuvēs :P
starp citu, visu sajāt mīļā latvju tauta pasākusi salīdzinoši nesen - kad krievu laikos parādījās majonēze un tomātu mērce. pirms tam tomēr tika taisītas tīras mantas. vien to mantu kvalitāti gan laikam varēja dažkārt vēlēties labāku. rīgas gaļas veikalos, atceros, apbrīnoju mātes drosmi reizēm iegādāties visai atbaidoša paskata gaļas gabalus. bet kaut kas no tā galu galā parasti iznāca.
tā indēšanās ar pusfabrikātpelmeņiem un maximas gatavo karpeļputru ir labs pretstats tam, ka citi stāda un pēc tam konzumē savā dārzā plaukušus spinātus. kokaolas lacēju un griezto picu štopētāju te arī netrūkst. | |