personisks stāsts par rīgas vīniem |
[28. Feb 2010|10:14] |
|
|
|
Comments: |
| From: | mamuts |
Date: | 28. Februāris 2010 - 12:49 |
---|
| | | (Link) |
|
Taisni tā - bail man maksāt 5 un uz augšu latus par hz kādu vīnu, jo etiķetēm sen jau vairs neticam, tur pat pēdīgo mēslu dēvē par nez ko. A lētāki vīni Durlandē ir kaut kas baismīgs - vai nu skābi ar dīvainu piegaršu vai arī pārsaldināti ar pretīgu pēcgaršu, nu nafig. Pareizi Tu raksti, mēs ne sūda neorientējamies, kā jāgaršo labam vīnam, tāpēc blēdīgi andelmaņi uzvārās, tirgojot tādas samazgas, par kurām normālā valstī tirgotājs jau pirmajā dienā taptu nomētāts ar akmeņiem. Tā pati 7* Metaxa, piemēram - Grieķijā tā ir dievu dzēriens, Latvijā - pārcukurota kandža, kuru pagaršojis, es palieku nikns, jo tiek viltota man ideāla manta.
| From: | up |
Date: | 28. Februāris 2010 - 13:11 |
---|
| | | (Link) |
|
peedeejais kaut cik labais viins, ko esmu dzeerusi, sky maksaaja 24 ls pudelee...that speaks for itself
| From: | mamuts |
Date: | 28. Februāris 2010 - 13:25 |
---|
| | | (Link) |
|
:DDDDDDD tādu brīnumu lai dzer paši skai darbinieki. | |